Zuglóban gázolták halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidot tavaly nyáron. Olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

A baleset a Vezér és a Füredi utca kereszteződésénél történt augusztus 31-én. A rapper egy nyárbúcsúztató fesztiválon vett részt a kisfiaival és Csillával, aztán elindult egy másik helyszínre, ott is fel kellett lépnie. A gyerekeket az anyjukra bízta

Forrás: Dombóvári Tamás/Borsonline

Amikor a kereszteződéshez értek, szemtanúk szerint a kisfiú kirántotta magát édesanyja kezéből és kiszaladt az úton lévő zebrára. A gyalogosoknak pirosat mutatott a lámpa.

Ekkor gázolta el egy 76 éves autós. A kisfiú az ütközéstől több métert repült.

A szakértők megállapították, hogy a nyugdíjas férfi, aki egyébként teljesen összeomlott a baleset után, nem volt hibás, ő szabályosan közlekedett, a megengedett sebességgel. 

Hopp CsillaForrás: RTL

A gyerek édesanyjának felelőssége viszont már akkor felmerült, hiszen neki kellett volna vigyáznia a kicsire. A Bors információi szerint a hatóság meg is gyanúsította Hopp Csillát. 

Hétfői napon ügyfelemet gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsította meg az ügyészség. Nem tettünk vallomást, és panasszal éltünk, mert nem értünk egyet a gyanúsítással, és mert a dokumentum tartalma nem felel meg a valóságnak"

- mondta dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász, az édesanya jogi képvieslője a lapnak.