Meghalt a 17 éves fiú, aki egy budapesti házibuliban kizuhant az ablakon

Érdi VSE, Nagy Richárd, gyászhír, 17 éves tehetség, labdarúgó, labdarúgás
Vágólapra másolva!
A 17 éves fiú barátaival bulizott egy budapesti lakásban, amikor a szemtanúk szerint zavartan és agresszívan kezdett viselkedni. Összefüggéstelenül beszélt és összetörte a berendezést. Az egyik ajtó üvegét is betörte, amivel megsebesítette magát. A társai mentőt hívtak hozzá, de a viselkedése egyre agresszívabbá vált. A lakás egyik nyitott ablakán megpróbált fellépni a párkányra, de ezt az egyik lány megakadályozta. Ekkor ment át a másik szobába, és a nyitott ablakon kiugrott a második emeletről. A fiú azóta is mesterséges kómában feküdt kórházban. Az édesapja napokkal korábban azt mondta, fiának esélye sincs arra, hogy felépüljön, és már el is búcsúzott tőle. Most a fiú klubja jelentette be, hogy meghalt.
Vágólapra másolva!

A 17 éves fiú az érdi csapatban focizott. A klub a közösségi oldalán jelentette be, hogy játékosa meghalt:

– írják a közösségi oldalukon, ahol a fiú tehetségéről is írnak. Többek között azt, hogy már kisgyerekkora óta lehetett tudni, sportoló lesz belőle.

Forrás: Facebook/Érdi VSE

"Eleinte ugyan tollaslabdában alkotott maradandót, a diákolimpiákon is szépen menetelt, ám végül a labdarúgás mellett döntött" – teszik hozzá.

Az élet mérhetetlenül hamar elragadott tőlünk egy csupa szív tehetséget, aki rajongott a sportért, a labdarúgásért. Klubunk egy kiváló csapattársat, labdarúgót, barátot vesztett!

– búcsúznak tőle.

Forrás: Facebook/Érdi VSE

Az üggyel kapcsolatban a tragédia után azonnal elfogtak egy férfit. A gyanú szerint ő adhatott el LSD-t és amfetamint a bulizóknak, legalább 20 fiatalnak. Többen is rosszul lettek és agresszíven viselkedtek a drogtól.