Vádalkuval derülhetett ki, hol a 14 éve meggyilkolt nő holtteste

vádalku miatt kerülhetett elő a 14 éve eltűnt Judit holtteste?, K. Judit, eltűnés, gyilkosság
K. Juditnak 2006. július 21-én veszett nyoma albérletéből
Vágólapra másolva!
Évekig csak egy ember tudta igazán, hol lehet K. Judit, a szentesi fiatal nő, a gyilkosa. Az asszony földi maradványait ugyanis 14 évig nem találták meg, de nemrég sikerült, sőt már azonosították is holttestet. Ezzel már közvetlen bizonyít kerülhetett a nyomozók kezébe, amivel igazolhatják, valóban az ölte meg a nőt, akire gyanakodnak. A holttesthez vádalku vezethette el a hatóságot a Blikk szerint.
Vágólapra másolva!

K. Judit 26 éves korában, 2006. július 21-én tűnt el. Akkor egy albérletben lakott. Eltűnését a nő korábbi élettársa és 2 éves gyereke apja, D. Lajos jelentette be másnap. Azt mondta a rendőröknek, csengetett Judit ajtaján, de nem nyitotta ki senki, ezért a nő szüleit kérte meg, hogy engedjék be. A ház udvarán megtalálták a család kutyáját holtan. A gyerek viszont otthon volt. Ezt mindenki szokatlannak találta, aki ismerte Juditot, mivel nem olyan nő volt, aki magára hagyja a gyerekét. Az is arra utalt, hogy valami nincs rendben, mert ruhát és kontaktlencsét nem vitt magával.

– mondta a nő édesanyja a Blikknek.

K. Juditnak 2006. július 21-én veszett nyoma albérletéből, akkor 26 éves volt Forrás: Blikk/RAS Archív

A nőt a gyanú szerint a hozzá bekopogtató élettárs, D. Lajos ölhette meg,

akit Olaszországban fogtak el nemrég európai elfogatóparancsot alapján.

Bár a rendőrség egyelőre szűkszavúan beszél a maradványok megtalálásáról, de valószínűsíthető, hogy

a holttest pontos helyét egy esetleges bűntárs mutatta meg a nyomozóknak,

aki vádalkut köthetett - írja a lap

A férfi ellen korábban azért indult nyomozás, mert ő lehetett az, aki kézigránátot dobott a szentesi jegyző házára. Az ügyben felmentették. A férfi korábban egy szerb bűnözővel ült a börtönben, akit meghallgattak a biróságon. Ő beszélt arról, miket mesélt neki a férfi, többek között a szentesi jegyzőről és arról, hogy fegyverekkel és gránátokkal kereskedett. Másról is beszélhetett. D. Lajos mindent tagadott. Azt egyelőre nem tudni, mikor hozzák haza Olaszországból. Az ügyön a Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztályának nyomozói dolgoznak, akik régi aktákat vesznek elő és megpróbálják megoldani a "döglött ügyeket".