A baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a véleményüket

Kecskemét, 2020. június 15. Kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Ezen a napon Kecskeméten megkezdődött a nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése, amely várhatóan egy hónapig tart. A posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg. MTI/Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
A kormánypártok szerint a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják véleményüket a legújabb Nemzeti Konzultáción.
Vágólapra másolva!

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: örömmel látják, hogy

már több mint egymillióan töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket papíron és online.

Az is világos viszont, a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a véleményüket. Rámutatott: a baloldali pártok mindegyike támadja valamilyen formában a Nemzeti Konzultációt.

"Gyurcsányék, a szocialisták, a momentumosok, az LMP-sek, a jobbikosok mind egy követ fújnak. Az egyik begyűjti a kérdőíveket, a másik kilopkodja a postaládákból, a harmadik összetépi, a negyedik megkérdőjelezi az egész konzultáció értelmét" - mondta.

Hozzátette: értetlenül állnak ezek előtt, vajon miért teszik ezt minden egyes Nemzeti Konzultációnál? Ugyanez történt a bevándorlásról, a Soros-tervről, a gazdaságpolitikáról, a családpolitikáról szóló konzultációk esetén is.

Illusztráció Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Miért akarja mindig ellehetetleníteni a baloldal, hogy az emberek elmondják a véleményüket? - tette fel a kérdés a KDNP-s politikus.

Szerinte azért, mert ők nem a magyar emberek, és nem a nemzeti érdekek képviseletére szerződtek, hanem az idegen érdekek érvényesítésére. Ezért nem akarják, hogy messze elhallatszódjon a magyar emberek véleménye a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről.

A most indult Nemzeti Konzultációban ugyanis olyan kérdésekben kérik a magyar emberek állásfoglalását, hogy hogyan kezeljék a járvány okozta gazdasági károkat.

"Hagyjuk vagy ne hagyjuk, hogy Soros György és a hozzá hasonló pénzügyi spekulánsok beláthatatlanul hosszú időre eladósítsák hazánkat? Védjük meg, vagy ne védjük a magyar vállalatokat az ellenséges külföldi felvásárlástól? A baloldal megszorításokra épülő válságkezelését válasszuk, vagy folytassuk a munkahelyvédő és teremtő programokat?" - sorolta a kérdéseket.

Kiálljunk továbbra is amellett, hogy nem lehet Magyarországra migránsokat betelepíteni, vagy engedjük a bevándorláspártiak nyomásának?

A baloldal azzal, hogy próbálja megakadályozni a Nemzeti Konzultációt, ismét egyértelművé tette, hogy nem a magyar emberek oldalán, hanem a bevándorlás, a második Soros-terv, az ország nemzeti és gazdasági szuverenitásának feladása mellett áll. A kormánypártok arra buzdítanak mindenkit, ne hagyják, hogy a baloldal elhallgattassa. Minél többen töltsék ki és küldjék vissza a kérdőívet! - mondta a kormánypárti képviselő.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd