A lányuk is otthon volt, amikor kivégezte volt feleségét a dühöngő férj Pácinon

police.hu, helyszínelés, gyilkosság
Leszúrta feleségét Pácin egy férfi, majd magával is végzett.
Vágólapra másolva!
Hiába költözött el agresszív férjétől közös gyerekükkel egy asszony, kedd éjszaka a férfi utánuk ment, és pácini otthonában megölte őt, majd önmagával is végzett. A gyilkosság idején a mozgáskorlátozott lány is otthon volt.
Vágólapra másolva!

Kedden éjszaka a Sárospatakon élő férfi autóba szállt, és Pácinra utazott.

A faluban élt volt felesége, Natasa, akit több késszúrással megölt,

majd kirohant a házból, beült a kocsijába, és visszaindult Sárospatakra.

A férfi még az autóban egy késsel felvágta az ereit, majd a még száguldó autóval balesetet okozott,

egy út szélén parkoló autónak hajtott. A becsapódás idején vélhetően már halott volt, a mentők már csak a holttestét tudták kiemelni a roncsból.

Leszúrta elköltözött feleségét Pácinon egy férfi, majd magával is végzett Forrás: police.hu

A Bors információi szerint ismerőseik, és a családtagok is sokkos állapotban vannak a történtek után. A helyiek mindig is indulatos embernek ismerték a férfit, Jánost. Úgy tudják, a felesége is ezért menekült el tőle.

rebesgetik, hogy drogproblémái is akadtak. Az a szegény nő fél éve szinte futva menekült az ura elől Pácinra a közös lányukkal - mesélték a lapnak a helyiek. Korábban négy közös gyereküket együtt felnevelték, három közülük már külön élt.

A legkisebb lányukkal költözött Pácinra, ahol nagyon visszafogottan éltek, nemigen barátkoztak senkivel.

"Alig láttuk őket, mindig udvariasan köszöntek, de eléggé maguknak valóak voltak. Biztosak vagyunk benne, hogy a lány is rettegett az apjától. János agresszív volt, nem volt ritka, hogy vad dühöngésben tört ki."

A gyilkosság napján az enyhén mozgáskorlátozott lányuk is otthon volt.

"Itt senki nem látott és nem hallott semmit, bizonyára mindent jó előre kitervelt.

Nagyon reméljük, hogy nem kellett végignéznie az anyja haláltusáját. Mindenesetre még szerencse, hogy még időben kiszaladt a házból. Bele sem merünk gondolni, hogy mi történt volna, ha bent marad. Nem tartjuk kizártnak, hogy az az őrült vele is végzett volna, amilyen állapotban volt, nem nézte volna azt sem, hogy a saját lánya életére tör - mondták a helyiek a lapnak.

Úgy tudjuk, a balesetet ő okozta - mondták a környékbeliek a lapnak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!