A Puskás Arénában fogadja a Fradi a Barcelonát és a Juventust - ORIGO Hírcast

Fradi - Puskás Akadémia focimeccs, Groupama Aréna, 2020.10.04.
A válogatott szünet után Fradi-meccsel folytatódik a szezon
Vágólapra másolva!
Fontosabb híreink az Origo Hírcast október 7-i hírösszefoglaló podcast adásából: Kirgizisztánban óriási tüntetéssorozat kezdődött a hétvégén tartott választás eredménye miatt. Csökken a fiatalok koronavírus-érintettsége, de gyorsan növekszik a 30 év fölötti felnőtteké. A japánok több mint fele kevesebb nézőt akar az olimpián. Szó lesz arról, hogy mely 6 csapat veretlen még az idei NFL szezonban és szóba kerül a vírushelyzet alatt kialakult gumiabroncs vásárlási szokások változásáról is. Balatoni programajánlóval illetve időjárás jelentéssel is készültünk, számos más színes és érdekes hír társaságában - mostantól már podcast formában is!
Vágólapra másolva!

Már elérhető az Origo Hírcast, a megújult Origo podcast csatornája friss hírekkel! A legfontosabb híreket hallgatjhatja akkor és ott, ahol és amikor a legkényelmesebb! Válogatott híreinket ezentúl nemcsak olvasni, hanem akár útközben, akár sportolás vagy házimunka közben is lehet hallgatni!
Hetente háromszor jelentkező hírösszefoglalónkat megtalálhatja a Spotify, az Apple Podcast felületein, illetve számos más podcast lejátszó mobilalkalmazásban. Legyen képben Magyarország és a Nagyvilág legfontosabb híreivel, a következő napok legjobb programjaival és várható időjárásával. Olvassa és mostantól hallgassa is az Origo híreit!

Hírcast minden hétfőn, szerdán és pénteken:
Spotify
Apple Podcast
Google Podcast
Deezer