Jakab Péter képtelen elfogadni a borsodi vereséget, krumplival támadt a parlamentben - képek

Kocsis Máté Jakab Péter
Vágólapra másolva!
Jakab Péter összeomlott: ma egy zsák krumplival erőszakoskodott a parlamentben - írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségimédia-oldalán. Kocsis Máté diszkréten fogalmazott: Jakab Péter szánalmasan, nevetségesen viselkedett. A múlt héten gyávasága miatt nevették ki a Fidesz-képviselők (a baloldal borsodi veresége után nem mert bemenni a parlamentbe), most primitív viselkedése miatt. Igaz, az már kevésbé vicces, hogy egy országgyűlési képviselő (mert Jakab az...), tehát egy országgyűlési képviselő úgy bohóckodik, úgy megy közel egy másik emberhez, hogy nem tartja be a járványügyi távolságtartást és maszk sincs rajta.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté képein az látszik, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke egy zsák krumplival erőszakoskodik a parlamentben.

Jakab Péter felszólalása után oda akart vinni egy zsák krumplit a miniszterelnöknek, de a kormánypárti politikusok ebben megakadályozták. Jakab István, a parlament alelnöke figyelmeztette a Jobbik frakcióvezetőjét.

A Jobbik politikusa ráadásul a járványügyi szabályokkal sem foglalkozott. Úgy ment oda Kocsis Mátéhoz, hogy nem vett fel arcmaszkot (rajta kívül ezt mindenki megtette), valamint a távolságot sem tartotta.

Forrás: Fischer Zoltán/ Miniszterelnöki Kabinetiroda

Kocsis Máté a krumplis kép mellé azt írta, hogy Jakab Péter „Dühös volt, most tudta meg, hogy ez is kell a paprikás krumpliba”. Ezzel minden bizonnyal arra a videóra utalt a Fidesz frakcióvezetője, amellyel nevetségessé tette magát Jakab Péter, aki paprikás krumplit akart főzni a kínos videóban, de a pirospaprikát kihagyta belőle.

Forrás: Fischer Zoltán/ Miniszterelnöki Kabinetiroda

Forrás: Fischer Zoltán/ Miniszterelnöki Kabinetiroda