Nézzék az utóbbi idők egyik legszellemesebb és persze legszomorúbb paródiáját a Színművészeti osztályvezető tanárának nehezen minősíthető produkciójáról!

Itt azt láttuk, hogy folyamatos húzogatás és nagyítgatás történt. Szerintem Fullajtárnak halvány lila gőze nem volt a versről. De engem jobban zavart az, hogy bár nem tudom ti szavaltatok-e már, én sokat jártam versenyekre, de ez szerintem elődöntőbe se került volna be ilyen érzelemmentesen, ilyen rosszul hangsúlyozva" 

- vélekedett a Magyar Nemzet főmunkatársa, Apáti Bence, írja a Hír TV oldala. 

Ha Fullajtár arra számított, hogy előtte feltámad a tenger, mikor látják őt a tüntetők, akkor ez nem jött be. Az a vicces, hogy támadják Vidnyánszkyt, meg a jobboldalt, hogy elvárnák, hogy egy kis nemzeti érzelem is legyen azon az egyetemen, ha már színjátszásról van szó, mert végül is a színjátszás a nemzeti érzelemből jött létre. (...) Ők így büszkék a hagyományaikra, hogy az ott tanító tanárok nem tudják elmondani a Nemzeti dalt?! Nekem ezt szomorú látnom" 

- mondta Pataki Tamás, író, a Magyar Nemzet újságírója. 

Nem tudom van-e annyi betyárbecsület az ottani diákságban, hogy a szekunder szégyenérzet az megvan nekik ilyenkor?! Ezt nekik is sz@rnak kellett érezniük" 

- fogalmazott Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő helyettese.

Teljes adás: