Hamar feloszlik a köd csütörtök reggel, északnyugat felől azonban eső és szeles idő közelít - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Csütörtök: A párásság megszűnése után átmenetileg szakadozik, majd újra megnövekszik a felhőzet, és a déli óráktól északnyugat felől egyre többfelé alakul ki eső, záporeső. 15 fok körül alakul a hőmérséklet. Az északnyugatiszél több helyen megerősödik.

Péntek: A hajnali átmeneti csapadékszünet után reggeltől északnyugat felől ismét egyre több helyen fordul elő eső, zápor. A nyugati, északnyugati szél sokfelé lesz élénk, időnként erős. 10 és 15 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Északnyugat felől eső érkezikFotó: Csudai Sándor - Origo

Szombat: Reggelig erősen felhős lesz az ég, és gyengülő csapadék még előfordul. Később fokozatosan csökken a felhőzet, rövid időre a nap is előbukkan. 12 és 19°C között valószínű a csúcsérték.

Vasárnap és hétfő: Nyugodt őszi idővel indul a november. Reggelente pára-, illetve ködfoltok alakulnak ki, míg napközben változóan felhős idő ígérkezik, csapadék nélkül. A maximumok 13 fok körül várhatók.