A Fidesz kommunikációs igazgatója azzal vádolta meg Gyurcsány Ferencné DK-s EP-képviselőt, Gyurcsány Ferenc DK-elnök feleségét szombaton, hogy "újra saját hazája ellen fordult" az elmúlt hetekben.

Hollik István az MTI-hez szombaton eljuttatott videoüzenetében azt mondta, hogy Gyurcsányné "Magyarországot lejárató kampányát" Brüsszelből pénzelik, hirdetéseit a bevándorláspárti erők finanszírozzák. A kommunikációs igazgató szerint Gyurcsány Ferenc és felesége nem először köt szövetséget "a Soros-hálózattal" a hatalom megszerzéséért, és támad vele együtt saját hazájára. 

Ezért a Fidesz egy rövid videót készített Gyurcsány Ferenc feleségéről, hogy minden magyar ember pontosan láthassa, ki is Gyurcsányné valójában - közölte. 

A videóban, amely a Fidesz közösségi oldalán érhető el, kitértek arra, hogy a DK-s politikus a Facebookon indított "lejáratókampányt, videósorozatában álhírekkel támadja a járvány elleni védekezést".

Hollik IstvánFotó: Hirling Bálint - Origo

A kampányra egyenesen Brüsszelből érkezett a pénz - közölte a nagyobbik kormánypárt, internetes portálok erről szóló híreit is mellékelve az összeállításban. Brüsszel nem először állja a számlát, a Gyurcsány Ferencné által vezetett Altus céget éveken keresztül sok száz millió forinttal támogatták - közölték.

Gyurcsány Ferencné, a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjeForrás: MTI/Máthé Zoltán

Gyurcsányné mindig "megszolgálja a támogatást", nemrég az ATV-ben hangoztatta, hogy az EU ne adjon pénzt Magyarországnak a határvédelemre - tették hozzá. Gyurcsányék "mindig Magyarország és a magyarok ellen" - közlik a feliratokkal ellátott összeállításban, amelyet a 2006-os rendőri fellépés képeivel illusztráltak.