Dömötör Csaba: A baloldalon a gátlástalanságnak és a cinizmusnak nincs határa

DÖMÖTÖR Csaba
Budapest, 2021. március 16. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 16-án. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Sok mindent láttunk már, de talán abban egyetérthetünk, hogy az elmúlt évek, talán évtizedek leggátlástalanabb, legsötétebb kampánya zajlik most  - kommentálta a baloldal oltásellenes kampányát Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a vasárnapi Bayer show-ban.
Vágólapra másolva!

"A gátlástalanságnak és a cinizmusnak náluk egyáltalán nincs határa" - jelentette ki Gyurcsány Ferenc kijelentése kapcsán, miszerint a szerbek oltják a magyarokat. A műsor későbbi részében Dömötör Csaba elmondta a véleményét a baloldal vakcinapolitikájáról, kezdve az oltásellenességgel, majd folytatva általuk kreált álhírekkel.

"Ezzel egy időben a baloldal a nyitást kezdte el követelni, miközben számon kérte a kormányt, hogy miért halnak meg ennyien?" - fűzte hozzá az előzőekhez. Dömötör Csaba szóba hozta a DK, az MSZP, a Momentum és a Jobbik kampánytrükkjeit, amire Nagy Attila Tibor baloldali tanácsadó gondolatmenetét hozta fel példának. Mint ismert, a politológus egy televíziós műsorban azzal állt elő, hogy a baloldali pártoknak a koronavírusban meghaltak hozzátartozóit kellene megszólítaniuk.

"Az elemző teljesen megdöbbentő módon még azt is kiszámolta, hogy ez mennyi embert jelent" - jegyezte meg a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

"Sok mindent láttunk már, de talán abban egyetérthetünk, hogy az elmúlt évek, talán évtizedek leggátlástalanabb, legsötétebb kampánya az, ami most zajlik" - összegzett Dömötör Csaba.

A pedagógusok oltása kapcsán kiemelte, hogy a tanárok "túlnyomórészt szerették volna az oltást, és ez a mérvadó. Éppen ezért oka van annak, hogy a napokban beoltják őket. Az iskolák újranyitása az újraindítás egyik kulcsfontosságú mozzanata. Nagyon sokan várják már."

Itt tudják megnézni a Bayer Show teljes adását: