Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Itt a vásárlásmániások ünnepe!

Vágólapra másolva!
Te is alig várod, hogy eljöjjön a november, és vele együtt a várva várt fekete péntek? Több ezer vásárló várja veled együtt ezt a napot. Mit várhatsz az idei év legnagyobb leárazásától?
Vágólapra másolva!
Forrás: pexels

Árzuhanás

A Fekete Péntek egy olyan időszak, amikor a boltok kedvezőbbnél kedvezőbb akciókkal bombázzák a vásárlókat. Gyakoriak, az akár 80-90%-os árkedvezmények is. A vásárlók ezért joggal kérdezhetik, hogy az ekkora árengedménnyel árusított termékek valóban minőségi árunak számítanak-e, és vajon miért ilyen olcsó a kínálat.

A kiárusításoknak több oka is lehet. A leggyakoribb, hogy a termékeket ilyen alacsony áron kínálják általában az, hogy felszabadítsák a raktárak tárolókapacitását az újabb modellek számára, amelyek a karácsony előtti vásárlások során lesznek elérhetők. A Fekete Péntek akcióiban résztvevő áruk kiváló minőségűek, és rengeteg modern funkcióval rendelkeznek. Ha ruhaneműt vásárolnál, megnyugodhatsz, hogy összhangban lesz az aktuális divatirányzatokkal. Az áru minősége ugyanúgy kiváló, és a jogszabály által biztosított garancia is vonatkozik minden termékre, így nem kell aggódnod az esetleges pótalkatrészek beszerzése végett. Ha a termék esetleg sérült, az eladó köteles azt megfelelően megjelölni.

Forrás: pexels

Mi tippünk: Te is keresed a módját, hogy pénzt takaríts meg elektronikai készülékek vásárlásakor? Akkor ne felejtsd el igénybe venni a Black Friday 2021 kedvezményeit, melyekkel minden évben olcsóbban vásárolhatsz mobiltelefonokat, fényképezőgépeket, táblagépeket, laptopokat, hűtőszekrényeket, mosógépeket és még sok más elektronikai terméket.

ID obrázka: 89764983

Mire figyeljünk vásárláskor?

Ha biztos akarsz lenni abban, hogy csak minőségi termékeket vásárolsz, melyek nem kerülnek néhány hónap leforgása alatt a szemetesbe, akkor kövesd alábbi tippjeinket:

  1. Csak megbízható kereskedőktől vásárolj. Ha nincs személyes tapasztalatod egy adott üzlettel kapcsolatban, tanulmányozd az interneten elérhető értékeléseket, például a jól ismert ár összehasonlító oldalakon. Barátaid és családod is megbízható információforrásnak bizonyulhatnak.
  2. Legyen áttekintésed az árakról. Sajnos az is előfordul, hogy a tisztességtelen eladók fekete péntek előtt megemelik a termékek árát, hogy aztán a lehető legnagyobb mértékben csökkenthessék azokat. Végül a vásárló majdnem annyit fizet az adott termékért, mint egy átlagos vásárlás esetében. Ezért, mielőtt még véglegesítenéd rendelésed, ellenőrizd a kiválasztott termék árát más üzletekben is.
  3. Telefonok, televíziók vagy más elektronikai termékek vásárlásakor ellenőrizd, hogy kompatibilisek-e más eszközökkel. Néhány régebbi típusú termék esetében ez problémát okozhat, és épp ez lehet az oka, hogy leárazták. Bár ezek új és hibátlan termékek, előfordulhat, hogy használatuk esetén bizonyos korlátozásokkal kell számolnod.
  4. Készíts listát. A legcsábítóbb ajánlatok esetében előfordulhat, hogy azt is megvásárolod, amire valójában nincs is szükséged. A vonzó árak egyszerűen ilyen hatással vannak ránk. Annak érdekében, hogy ne költs feleslegesen, előre határozd meg, hogy mi az, ami valójában érdekel, és koncentrálj az adott termékcsoportra.

A mi tippünk: az Alza.hu egy jól bevált online vásárlással foglalkozó weboldal, ahol bízhatsz a korrekt hozzáállásban, a gyors ügyfélszolgálati ügyintézésben, a gyors kiszállításban és a minőségi áruválasztékban. Ha kivárod az Alza Black Friday kiárusítását, lehetőséged nyílik szuper áron vásárolni a széles termékpalettából, melyből választhatsz különböző elektronikai készülékeket, laptopokat, háztartási cikkeket, autó-motor kiegészítőket, szabadtéri illetve kültéri sporteszközöket és még sok más hasznos terméket.

Mire számíthatsz?

A fekete péntek kedvezményei nem kerülik meg a termékek egyetlen csoportját sem. A vásárlók leggyakrabban az elektronikára és a háztartási cikkekre összpontosítanak, ahol akár több tízezer forintot is megtakaríthatnak egy nagyobb vásárlás során. Az említett termékkategóriák mellett elérhető a sportruházat, cipők és kiegészítők, de akár új kerékpárt vagy snowboardot is vásárolhatsz. A kínálatból nem hiányozhat a könyvek, játékok, kozmetikumok és ékszerek gazdag választéka sem. Fel kell öltöztetned az egész családot? A Black Friday akciói ebben is segítenek. Az év legnagyobb kiárusítása során bátran válogathatsz a férfi, női és gyermekruhák divatos darabjai között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről