Éjszaka törtek rá a családra, és azt mondták, levágják a gyerekek ujjait

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Brutális támadás ért egy Komárom-Esztergom megyei családot. Többen fegyverekkel törtek rájuk az éjszaka közepén, megkötözték és kirabolták őket. Amíg nem kapták meg a pénzt, amiért mentek, azzal a fenyegették a családot, hogy levágják a gyerekek ujjait. Az egyik gyereket és az anyát el is kezdték szurkálni.
Vágólapra másolva!

A nem jogerős ítélet szerint az arcukat eltakaró, kesztyűt viselő férfiak az éjszaka közepén, fejlámpával és elemlámpával törtek be a család házába. Rendőrnek adták ki magukat, és berontottak a hálószobájukba, ahol a férfi, az élettársa és a két gyerekük aludt.

Mindenkit megkötöztek, és elkezdték átkutatni a házat.

Közben azt mondták a nőnek, hogy levágják az ujjait, és a férfi takaróval letakart fejét ököllel ütötték. Azt is mondták, hogy letépik a gyerekek körmeit, aztán megölik őket.

Aztán

el is kezdték az egyik gyerek, és a nő ujjait késsel szurkálni, közben pénzt, és a széf kódját követelték.

Végül több millió forinttal, valutával, ékszerekkel, és órákkal menekültek el.

A banda vezetője ezen kívül is több helyre betört. Olyan házakba, ahol a tulajdonos aludtak.

Ezekért most első fokon a 12 év fegyházra ítélték.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint a férfi más betöréseket is elkövethetett, többek között ezért is fellebbeztek súlyosabb büntetésért, így az ítélet nem jogerős.