Fagyasztóládában csempészték be a kábítószert Magyarországra – videó

Vágólapra másolva!
Egy magyar drogdíler több kiló marihuánát rendelt egy horvát férfitól, aki a kábítószert Németországból hozatta be egy olasz csempésszel.
Vágólapra másolva!

A 47 éves férfi nagyobb tételekben szerzett be kábítószert, aminek egy kisebb részét óbudai otthonában tárolta és árulta.

A nagyobb részét pedig odaadta a társának, aki az újbudai lakásán csomagolta, adagolta és árulta.

A bevétel nagy részét visszaadta a 47 éves férfinak.

A férfi 2019 májusában 10 kiló marihuánát rendelt egy 27 éves horvát férfitól, aki egy olasz férfit bízott meg azzal, hogy a kábítószert Németországból Magyarországra csempéssze.

A 40 éves olasz németországi ismerősétől kérte kölcsön a teherautóját. A horvát díler az autó rakterében, egy hűtőládába eldugta a marihuánát, maj kocsival kísérte a teherautót, hogy biztosítsa a szállítást.

Eközben a magyar díler arra kérte az ismerősét,

hogy egy időre had használja a Pomázon lévő műhelyét azért, hogy át tudják venni a drogot.

A csempész és a horvát 2019 május 25-én éjjel ért a műhelyhez, ahol a 47 éves férfi adott nekik 22 ezer eurót. A becsomagolt marihuánát elkezdték átpakolni egy sporttáskába.

Ekkor fogták el őket a rendőrök. Ezzel párhuzamosan a két magyar díler lakását is átkutatták, és több kiló kábítószert találtak.

Forrás: Police.hu

Az ügyészség kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat a férfiak ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket fegyház- illetve börtönbüntetésre, az olasz és a horvát férfit pedig utasítsa ki az országból.