Leváltotta a Telex a két főszerkesztőből az egyiket, csak az maradhatott, aki a Gyurcsányné-hívásokkal lebukott

Vágólapra másolva!
Leváltották a baloldali blog, a Telex egyik főszerkesztőjét, Munk Veronikát, és Dull Szabolcs marad egyedül főszerkesztő. Munk látszatposztot kap. Egyértelmű a helyzet: a választási kampányban Gyurcsány Ferenc végképp kezébe veszi a régi indexesek blogjának irányítását, így egyedül az a Dull maradhat vezető, aki korábban lebukott azzal, hogy folyamatosan Gyurcsánynét hívogatta, amikor megpróbálták szétrobbantani az Indexet.
Vágólapra másolva!

Dull Szabolcs az Index főszerkesztője volt, amíg mondvacsinált okokkal össze nem veszett a tulajdonosokkal. Bár később elismerte, hogy semmilyen politikai nyomást nem tapasztalt, mégis azt állította, hogy veszélyben a lap függetlensége, majd az egyik konkurens lapnak - Varga Zoltán vörösbáró lapjának - üzleti titkokat szivárogtatott ki, kiprovokálva ezzel, hogy kirúgják.

Később kiderült, hogy

Dull az egész folyamat alatt rendszeresen baloldali pártpolitikusokkal egyeztetett, köztük is elsősorban Gyurcsány Ferenc feleségével. Ezt Dull sem merte letagadni.

Miután a tulajdonos kénytelen volt kirúgni Dullt, felmondott gyakorlatilag a teljes szerkesztőség, és világossá vált, hogy már meg is van új munkahelyük, a Gyurcsány-párti blog, a Telex.

Ennek lett előbb - a versenytilalom lejárta után - társfőszerkesztője Gyurcsány hűséges embere, Dull Szabolcs, most pedig egyedül ő maradhatott főszerkesztő. A kampány előtt ez egyértelmű üzenet: Gyurcsány kezébe veszi az irányítást.