Ütötte-verte, halálosan megfenyegette élettársát egy szanki férfi

Vágólapra másolva!
Egy szanki férfi a próbaideje alatt kezdett kapcsolatot egy nővel, akit később rendszeresen bántott és halálosan megfenyegtett, súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszakkal vádolják. 
Vágólapra másolva!

A felfüggesztett börtönbüntetésének próbaideje alatt álló férfi tavaly márciusban kezdett bele egy élettársi kapcsolatba egy nővel. A férfi házában laktak Szankon. Az alig hét hónapos kapcsolatuk alatt többször fenyegette és meg is verte a nőt.

Augusztusban a hálószobájukban többször ököllel megütötte, kirángatta a konyhába, majd egy 20 centis kést szorított a nyakához és azt mondta, meg fogja ölni.

Vezetés közben is ököllel ütötte a mellette a ülő nőt. Szeptember is ez történt, aztán megállt a kocsival, kirángatta az élettársát és a nála lévő kés nyelével többször rávágott a fejére. A csuklóját is megvágta, amikor a nő védekezni próbált.

A támadás után mindketten visszaültek a kocsiba és továbbindultak. A férfi halálosan megfenyegette a nőt és a haját is rángatta. Később megint megállt, kirakta a vérző élettársát a kocsiból és magára hagyta.

A nőnek betört az orra, agyrázkódása és zúzódásai lettek. Az ügyészség a férfit súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszakkal vádolja. Azt javasolja, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre és a felfüggesztett büntetését is hajtsák végre.