Erzsébetváros vezetése büntet és sarcol

Vágólapra másolva!
Veres Zoltán, a Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a parkolásról, a köztisztaságról, a bérlakások eladásáról.
Vágólapra másolva!

A képviselő szerint örömhír az ingyenes parkolás megszüntetése, ennek bevezetésére persze szükség volt, hiszen a kormány mindent megtett a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozására, az ingyenes parkolással szerették volna a tömegközlekedésre nehezedő nyomást csökkenteni. Ám az egyre javuló adatoknak köszönhetően erre már nincs szükség, így újra fizetőssé vált a parkolás Erzsébetvárosban. A kerületi Fidesz frakció már régóta kérdéseket intézett a polgármesterhez a parkolás megszervezése tárgyában.

Már azért is szükségesek voltak ezek a megszólalások – emelte ki Veres Zoltán, mert az látszik, a jelenlegi városvezetés büntet és sarcol. Bárhol jár az ember, szinte mindenhol lehet kerékbilinccsel ellátott autókkal találkozni, de arról is zajlik a közbeszéd, hogy a kerület egyes részein feltűnően sokat bírságolnak. Mindezek mellett az önkormányzat felkészülhetett volna jobban az ügyintézés kapcsán is, most kígyózó sorok várakoznak a kerületi várakozási engedélyek kiadása miatt, hiszen az emberek a veszélyhelyzet miatt sem váltották ki ezeket, gondolván azt, ráérnek még erre.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.