A kamuvideós Korózs Lajos abból csinált viccet az ATV-ben, hogy a lélegeztetőgépre kötött honfitársaink közül sokan belehaltak a koronavírusba, írja a drót.info.

Az oltásellenes baloldal a koronavírus-járvány harmadik hullámát gyakorlatilag azzal töltötte, hogy a keleti vakcinák ellen hergelt. Petíciót indított a kínai oltóanyag betiltásáért, parlamenti határozatokban tiltotta volna a keleti vakcinákkal való oltakozást, politikusi megszólalásaikkal pedig a bizonytalanság légkörét igyekeztek megteremteni. Csakhogy mint oly' sokszor a történelem során, ezúttal is rossz vonatra szálltak fel az oltásellenességgel.

Nehéz megmondani, hogy az oltásellenesség vakvágányán robogó szerelvény mikor érte el a mélypontot, de Korózs Lajos kamuvideója kétségtelenül a az egyik ilyen mélypont. A szocialista politikus talált magának ehhez egy megfelelő embert Németh Athina személyében, akinek még őszödi mércével sem sikerült igazat mondania, Korózs azonban minden szavát elhitte, és filmre vette. Azonban, ami az ATV-ben történt, az minden eddigi határon túl ment: 

Sok hónappal ezelőtt mondtam, hogy véleményem szerint minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép, mert sokkal nehezebb túlélni a lélegeztetőgépet."

Egészen vérfagyasztó végignézni külső szemlélőként, ahogy Korózs röhög a saját poénján, aminek csattanója az volna, hogy rengeteg lélegeztetőgépre kötött honfitársunk halt bele a koronavírusba. És a baloldali politikus ezen idétlen és lelketlen módon heherészik. Mintha tényleg az évszázad viccét mesélné el, csak azt nem veszi észre, hogy közben a közönség sem nevet vele.

A szocialista politikus nem mondott le, amikor lelepleződött a kamuvideójával. Sem akkor, amikor bukott filmesként házalni kezdett a 2016-os kamustatisztikával, amely szerint már abban az évben az a koronavírus volt a vezető halálozási ok Magyarországon, ami csak 2020-ban jelent meg hazánkban. A négyéves csúszás azonban láthatóan nem zavarta meg Korózst. Aki most abból csinált valami egészen beteg tréfát, hogy a lélegeztetőgépre szorultak közül sokan haltak meg.

Korózs Lajosnak tehát semmi keresnivalója nem maradt a magyar közéletben, ellenben ígéretes kamufilmes és/vagy kamustatisztikusi karrier várhat rá. Ha bármelyik területre átmenne, mi azzal csak nyernénk.