Menekülés közben gázolta el a tolvajt egy autó Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy szerszámlopás után két órával mindkét tolvajt elfogta a rendőrség. Az egyik bűnözőt menekülés közben ütötte el az autó, társát a kórházi látogatás során ismerték fel a józsefvárosi rendőrök.
Vágólapra másolva!

A józsefvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy Népszínház utcai társasház udvaráról lopott el egy csavarbehajtót 2021. június 15-én 14 óra körül.

A ház biztonsági kamerája rögzítette, ahogy a tolvaj menekülés közben a szerszámot ruhája alá rejti, és egy másik férfivel elfut a helyszínről.

Futás közben - a társasháztól néhány méterre - a társát egy autó elütötte, akit a mentők kórházba vittek.

Alig két órával később a 37 éves S. Norbert meglátogatta barátját a kórházban. Ekkor a rendőrök a korábban kapott információk, valamint a kamerafelvételek alapján felismerték a szerszámtolvajt.

Megállapították, hogy a férfi ellen elfogatóparancs is van kiadva tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt, így elfogták és előállították a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. S. Norbert otthonában a nyomozók a lopott szerszámot megtalálták és lefoglalták.