A kormány semmit sem titkosított

KARÁCSONY Gergely főpolgármester nyilatkozik sajtótájékoztató SZELLEMI TEVÉKENYSÉG Közéleti személyiség foglalkozása politikus SZEMÉLY
Budapest, 2019. november 6. Karácsony Gergely főpolgármester nyilatkozik a sajtónak a Karmelita kolostor előtt 2019. november 6-án, miután a miniszterelnök meghívására részt vett a kormány ülésén. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely állításaival szemben a kormány nem titkosította a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztése és üzemeltetése tárgyában folyamatban lévő kétszakaszos, nyílt, tárgyalásos, uniós eljárásrend szerinti koncessziós beszerzési eljárás adatait – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda csütörtökön.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely hazugságainak a száma ma újra tovább nőtt, a főpolgármester állításaival szemben ugyanis a kormány nem titkosította a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztése és üzemeltetése tárgyában folyamatban lévő kétszakaszos, nyílt, tárgyalásos, uniós eljárásrend szerinti koncessziós beszerzési eljárás adatait – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda.

Karácsony Gergely megint nem mondott igazat Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A hatályos jogszabályok szerint a folyamatban lévő beszerzési eljárásokkal kapcsolatos döntések megalapozását szolgáló adatok a verseny tisztaságának teljes körű biztosítását szem előtt tartva hozhatóak nyilvánosságra – tették hozzá.

A szabályos eljárás tehát folyamatban van, melynek során semmiféle titkosításról sem született döntés. Azt tanácsolják Karácsony Gergelynek, hogy mielőtt a nyelvvizsgájával kapcsolatos ügyekhez hasonlóan újabb hazugságspirálba keveredne, előtte tájékozódjon az ügyben – zárul a közlemény.