Trágárul fenyegetőzik és kiabál egy munkásemberrel Jakab Péter – itt a teljes videó

Vágólapra másolva!
A Vasárnap.hu birtokába került egy vágatlan felvétel arról, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke trágárkodik és üvöltözik egy munkásemberrel, aki csupán a dolgát akarja végezni, de Gyurcsány bohóca őt ebben akadályozza. Jakab erre úgy reagál, hogy feljelentéssel fenyegeti meg a munkásembert, dacára annak, hogy a baloldali politikus a retorikájában folyamosan az általa „melósoknak" nevezett munkásokra hivatkozik. A valóság ezzel szemben az, hogy a politikus havi több mint hatmillió forintjába kerül az adófizetőknek, tehát ő egy gazdag ember, akinek sofőrre és 10 milliós autóra is futja, természetesen a mi pénzünkből.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, még csütörtökön felkerült Jakab Péter közösségi oldalára egy videó, amelynek alapján a Gyurcsány-show bohóca üvöltözött és durván sértegetett egy munkásembert, aki csupán a dolgát végezte.

Most azonban a Vasárnap.hu birtokába került a teljes, vágatlan felvétel. A videó úgy kezdődik, hogy Fonyódligeten Jakab egyik női munkatársa trágárkodva el akarja küldeni a traktort vezető munkásembert, aki felhívja rá a figyelmet, hogy

nem tudja végezni a munkáját, de még a helyszínt sem tudja elhagyni, mivel Jakabék stábja éppen ott forgat, akadályozva őt a munkavégzésben.

– fűzte hozzá a munkás.

Ezt követően megszólalt Jakab, aki szó szerint ezt mondta a munkásembernek:

Majd még hangosabban kezdett üvöltözni a Jobbik elnöke a munkással, egyértelműsítve, hogy ők nem hagyják el a munkaterületet, hanem menjen el inkább a traktort vezető férfi.

– üvöltötte Jakab a munkásnak.

Ezután megint azzal vádolta a munkást, hogy „a seggébe tolat a géppel". A sokadik provokációra a munkásember úgy reagált:

Jakab erre

feljelentéssel fenyegette meg a munkást,

bár nem világos, hogy mégis milyen alapon, hiszen a Jobbik elnöke akadályozta őt a munka végzésében és nem fordítva. Végezetül Jakab munkatársai a traktor rendszámát akarták megtudni, vélhetően a feljelentés miatt. Az is elhangzott, hogy rögzítették a történteket. A megvágott videó pedig múlt csütörtökön felkerült Jakab Péter közösségi oldalára.

A most előkerült vágatlan felvétel több szempontból is érdekes, először is Fonyódligeten éppen egy törvényes építkezés zajlik, ami sok magyar embernek ad munkát, ezt akarta megakadályozni a Jobbik elnöke, tehát az a Jakab Péter, aki elméletileg „mindig a melósok, kisemberek nagy barátjaként" próbálja feltüntetni saját magát.

Ahogy arra az Origo már több alkalommal is rávilágított:

Gyurcsány a miniszterelnök-jelölti show-jában azt a szerepet szánja bohócának (Jakabnak), hogy a munkásembereket szólítsa meg, a „melós" kifejezéssel pedig a kádárista nosztalgiára kíván(nak) rájátszani.

A valóság ezzel szemben az, hogy

Jakab Péter a mi adóforintjainkból havonta több mint 6 milliót keres, ő tehát egy gazdag ember,

aki sofőrrel és hozzávetőlegesen 10 milliós – mások adójából vett – autóval jár, erre rámutat az alábbi felvétel is, amit a Facebookon már 1,6 millióan (!) tekintettek meg.

Mindezek türkében nem véletlen, hogy

„hatmilliós Jakabnak" gúnyolják a Jobbik képmutató elnökét.