Megszólalt az a munkásember, akivel trágár módon beszélt Jakab Péter - videó

Vágólapra másolva!
Elvárható lenne egy országgyűlési képviselőtől, hogy intelligensebb módon viselkedjen és beszéljen - minderről Kovács Gyula beszélt a Vasárnap.hu-nak. Kovács volt az a melós, akit Jakab Péter, a Gyurcsány-show bohóca azzal vádolt, hogy el akarja ütni. 
Vágólapra másolva!

Eszem ágában sem volt elütni Jakab Pétert – mondta Kovács Gyula, akit azzal vádolt a Jobbik elnöke, hogy el akarja ütni.

Elvárható lett volna, hogy intelligensebb módon reagál - tette hozzá. A gyerekeknek épül ez a tábor, ez nem kis dolog - mondta Kovács.

Mint arról korábban beszámoltunk, még két hete felkerült Jakab Péter közösségi oldalára egy videó, amelynek alapján a Gyurcsány-show bohóca üvöltözött és durván sértegetett egy munkásembert, aki csupán a dolgát végezte.

Később a Vasárnap.hu birtokába került egy vágatlan felvétel arról, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke trágárkodik és üvöltözik egy munkásemberrel, aki csupán a dolgát akarja végezni, de Gyurcsány bohóca őt ebben akadályozza. Jakab erre úgy reagál, hogy feljelentéssel fenyegeti meg a munkásembert, dacára annak, hogy a baloldali politikus a retorikájában folyamosan az általa „melósoknak" nevezett munkásokra hivatkozik.

A valóság ezzel szemben az, hogy a politikus havi több mint hatmillió forintjába kerül az adófizetőknek, tehát ő egy gazdag ember, akinek sofőrre és 10 milliós autóra is futja, természetesen a mi pénzünkből.

Ahogy arra az Origo már több alkalommal is rávilágított:

GYURCSÁNY A MINISZTERELNÖK-JELÖLTI SHOW-JÁBAN AZT A SZEREPET SZÁNJA BOHÓCÁNAK (JAKABNAK), HOGY A MUNKÁSEMBEREKET SZÓLÍTSA MEG, A „MELÓS" KIFEJEZÉSSEL PEDIG A KÁDÁRISTA NOSZTALGIÁRA KÍVÁN(NAK) RÁJÁTSZANI.