Már a pedofilokat is védik a multinacionális médiaszolgáltatók

Szánthó Miklós interjú
Szánthó Miklós interjú
Vágólapra másolva!
Már Magyarországon is találkozni a pedofíliát relativizáló alkotásokkal, ezúttal az HBO GO nemzetközi streamingszolgáltató kínálatában bukkant fel egy. A "Nem vagyok, aki vagyok" című filmről az Alapjogokért Központ igazgatója, Szánthó Miklós azt mondta: hazudnak a nemzetközi cégek, amikor tagadják, hogy politizálnának, azt állítva, hogy csak társadalmi ügyek mellett állnak ki - írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Szánthó Miklós hozzátette:

A Magyar Nemzet azzal kapcsolatban kereste meg az Alapjogokért Központ igazgatóját, hogy árulja el, mit szól az HBO GO-n megjelenő pedofíliát relativizáló filmről, amelyben egy pedofil férfi történetét és "lelki vívódását" mutatják be. A port.hu-n megjelenő „Pedofil vagyok, de élni akarok" című írásban üdvözlik a film rendezőjét és azt, hogy empátiával közelít a főszereplő felé.

A Nem vagyok, aki vagyok didaxis nélkül illusztrálja azt a súlyos morális kérdést, hogy hol kezdődik az, hogy valaki rossz ember, és hol a vége annak, hogy valaki jó ember, csak rossz dolgot csinált - írta a megdöbbentő kritikában (sőt, inkább reklámcikkben) a szerző.

Hozzátette

Az egész szektor politizál

-tette hozzá Szánthó Miklós.

Az igazgató szerint nem a magyar gyermekvédelmi törvény mosta össze a genderideológiát és a gyerekek szexualizálását, hanem az LMBTQ-lobbi, amely évek óta használja fel a gyerekeket különböző homoszexuális és transznemű témák reklámozására.

Mi lesz a logikai gátja annak, hogy egy Soros-féle jogvédő holnapután azt mondja: ha a szexuális orientáció miatti diszkrimináció tilos, akkor ne tessék diszkriminálni a pedofilokat se, hiszen az is csak egy irányultság a sok közül? - tette fel a kérdést a szakértő.

Szánthó Miklós: Ami egyszer a nyugati liberális fősodorban megjelenik, az gyorsan átszüremkedik hozzánk, és a pedofíliát közelebb hozó filmek bemutatása és reklámozása is ennek az előszele. Fotó: Hirling Bálint - Origo

Hozzátette:

Szánthó Miklós elmondta, hogy a baloldalon nem volt példátlan cselekedet a pedofília relativizálása, elég ha a hollandiai pedofilpártra gondolunk. De Franciaországban is régi követelés a beleegyezési korhatár leszállítása, emellett több olyan baloldali politikust, közéleti szereplőt is ismerünk, akik érintettek voltak pedofilbotrányokban, azonban büntetésben sosem részesültek. Ilyenek voltak Michel Foucault, Olivier Duhamel vagy éppen Daniel Cohn-Bendit.

Az Alapjogokért Központ igazgatója leszögezte:

Itt többek között az egykori SZDSZ-es Kőszeg Ferencre utalt, aki a Magyar Narancsban emelt szót a poligámia és pedofília mellett, de Révész Sándortól is olvashattunk hasonló írásokat - mondja Szánthó Miklós.

Szánthó Miklós zárásul figyelmeztetett: