Betörtek Pócs János fideszes képviselő házába, megverték a lányát és több vendéget - videó

Pócs János, bűncselekmény
Az elkövetők verekedtek, felborították az asztalokat és üvegeket törtek szét, amivel mellkas- és koponyazúzódást is okoztak.
Vágólapra másolva!
A fideszes országgyűlési képviselő Facebook-oldalán számolt be az esetről, amely szombat éjjel történt. Mialatt otthona udvarában 15 fiatal zártkörű rendezvényt tartott, három személy behatolt a helyszínre, és bántalmazták a lányát és a rendezvény résztvevőit - írja a Mandiner.
Vágólapra másolva!

A képviselő erről egy videofelvételt is közzétett, amelyet itt lehet megnézni, és megköszönte a rendőrség gyors beavatkozását.

Az elkövetők verekedtek, felborították az asztalokat és üvegeket törtek szét, amivel mellkas- és koponyazúzódást is okoztak Forrás: Facebook

A bejegyzés végén viszont hozzátette, hogy

A képviselő által közzétett videó tanúsága szerint az elkövetők verekedtek, felborították az asztalokat és üvegeket törtek szét, amivel – a bemutatott orvosi jelentés szerint – arc-, mellkas- és koponyazúzódást is okoztak.

Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselője Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Pócs János szerint az elkövetők a rendőrségen azt állították, cigányságuk miatt nem engedték be őket a rendezvényre, ami eleve zártkörű volt. A képviselő hozzátette: az ünneplők ennek ellenére „tisztelettel vendégül látták őket egy pohár italra" és csak ez után kérték őket, hogy távozzanak.