Elrabolta gyerekeit és külföldre szökhetett a kétgyermekes anyuka

rablás, emberrablás, gyermek, gyerek, illusztráció
Scared young girl with an adult man's hand covering her mouth
Vágólapra másolva!
Az 5 éves Zsófit és a 9 esztendős Mikit öt napja nagy erőkkel keresi a rendőrség, anyjuk tűnt el velük nyomtalanul, édesapjuk mindent megtesz, hogy a nyomukra akadjon - írta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

Az apa, Kolozsvári Mihály és felesége, Noémi 16 évet éltek együtt, de a kapcsolatukban egyre több probléma merült fel, ők pedig a válás mellett döntöttek, és az év elején különköltöztek egymástól.

Szeptember végén lenne a válóper első tárgyalása.

A gyerekek eleinte heti váltásban voltak az anyjuknál és apjuknál, de nem szerettek édesanyjukhoz visszamenni,

ezért a családsegítő javaslatára két hétre növelték az anyjukkal töltött időszakot, hogy jobban megszokják a környezetet. Mihály két és fél hete vitte el feleségéhez a gyerekeket, azóta nem látta őket.

A nő az elmúlt időszakban a fia keresztszüleinél lakott Szentendrén.

A gyerekek is ott éltek vele, amikor egy héttel ezelőtt mindhárman eltűntek;

a telefont nem veszi fel senki és ki is van kapcsolva. Az apa, amikor nem kapta vissza gyerekeit időben, feljelentést tett a rendőrségen.

A férj szerint a nő több mentális betegséggel küszködik, háromszor is állt pszichiátriai kezelés alatt, emiatt pedig különösen aggódik a gyerekekért.

Az előző tárgyaláson a nő ragaszkodott hozzá, hogy a következő alkalommal a gyerekek a személyi igazolványukkal együtt jöjjenek hozzá, ezért Mihály úgy gondolja, hogy a nő külföldre szökhetett.

Miklós és Zsófia a rendőrség oldalán eltűntként szerepel, a körözési eljárást pedig a Szentendrei Rendőr-főkapitányság folytatja le.