Négy év után végre kiderülhet a teljes igazság VV Fanni halálával kapcsolatban

VV Fanni
B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.
Vágólapra másolva!
A helyszínen, a vádlott jelenlétében rekonstruálja a 2017. november 20-án történteket a bíróság VV Fanni meggyilkolása ügyében. Az áldozat családjának jogi képviselője arra számít, ez megtöri a nyomozás megállapításait eddig tagadó B. Lászlót.
Vágólapra másolva!

A Blikk megszerezte a bíróság útvonaltervét, ami alapján a vádlottal együtt végigjárják a 2017. november 20-i események helyszíneit, kezdve a Danubius utcai lakással, ahol a dunaújvárosi férfi először találkozott a lánnyal.

VV Fanni Forrás: police.hu

A férfi a több éve húzódó eljárás alatt soha nem tört meg, a börtönben és a tárgyalóteremben is állította: nem ő ölte meg a lányt. Elmondása szerint lehozta az eszméletlen állapotban lévő Fannit a lakásból, betette a kocsijába, majd átadta számára ismeretlen férfiaknak.

A térfigyelő kamerák sok mindent rögzítettek Fotó: Szabó Gábor - Origo

- Azt gondolom, hogy a bírósági környezetben könnyebben mond valótlan dolgokat a vádlott, de amikor visszakerül pont oda, ahol a bűncselekmény feltehetőleg megtörtént, akaratlanul is elárulja magát. Reményeim szerint ez a helyszínbejárás még inkább alátámasztja, hogy a vádlott ölhette meg Fannit - közölte a Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József.

Az első napi helyszínbejáráson a Budapesten történteket igyekszik rekonstruálni a bíróság, majd elmennek Siófokra, végül pedig Szalkszentmártonba is, ahol a rendőrség feltételezése szerint B. László a Dunába dobta a lány holttestét.

VV Fanni földi maradványai ez idáig nem kerültek elő.