Kocsis Máté az Elk.rtukról: Nehéz lehet Gyurcsánynak, amikor összeomlik az emberek feledékenységére épített kampánya

Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, a Fidesz-frakcióvezetője is posztolt a Gyurcsány-film plakátjáról, a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsány Ferenc szavaira reagált bejegyzésében.
Vágólapra másolva!

Az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról szóló Elk*rtuk című film plakátját szerdán hozták nyilvánosságra. A rendkívül látványos plakát egy Gyurcsány-sziluettbe ágyazott kollázs, amire a bukott miniszterelnök zavarodott vicceskedéssel reagált.

Kocsis Máté erre azt válaszolta, nehéz lehet Gyurcsánynak, amikor kezd összeomlani az emberek feledékenységére épített kampánya. "Nagyon nehéz, a teringettét!" - írta, felidézve azt is, hogy a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony petíciót már több százezren írták alá.

Ahogy a Fidesz frakcióvezetője írta: a film azért készült, hogy emlékeztessen mindenkit a rendszerváltozást követő időszak legsötétebb éveire.

A Fidesz frakcióvezetője megemlítette, hogy a film emlékezteti majd Gyurcsányt is és mindenkit a szétrabolt, kiárusított országra, a devizahitelekbe hajszolt családokra, az elvont bérekre, az elvett nyugdíjakra, a leépített iskolákra, kórházakra.