Nem szabadulhat a szentesi férfi, aki majdnem megölte volt élettársát

Vágólapra másolva!
Helybenhagyták a letartóztatása fenntartását annak a szentesi férfinak, aki többször is zaklatta volt élettársát, bemászott a lakásába, egy alkalommal pedig késsel esett neki, és több helyen megszúrta.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly nyáron, miután sikertelenül próbálta helyrehozni kapcsolatát volt élettársával,telefonon is zaklatta, egyik este,

részegen elment a lakására, és az egyik bukóablakot erőszakkal kinyitotta, és bemászott rajta. Ezután befeküdt az ágyába, és elaludt.

Amikor a nő hazatért, azonnal gondoskodott a férfi eltávolításáról, ám a férfit még ez sem tartotta vissza abban, hogy egy következő alkalommal újra visszatérjen. Ekkor is

kihasználta, hogy a nő nincs otthon, bemászott az ablakon, befeküdt az ágyába, ahol elaludt. Miután újra eltávolították, harmadjára is visszatért, ekkor azonban a nő hazaérkezését már a házban várta. Amikor a fiatal nő megérkezett, egy konyhakéssel támadt rá, és azzal fenyegette, hogy megöli.Ezután a mellkasán, vállán, arcán és kezén is megsebesítette a nőt,

ám mivel az védekezett, megúszta enyhébb sérülésekkel. Végül sikerült is elvennie a férfitól a kést, a férfi felhagyott a támadással és távozott.

A vádemelést követően a Szegedi Törvényszék fenntartotta a férfi letartóztatását,

aki a döntés ellen ügyvédjével együtt fellebbezett.

A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla osztotta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség álláspontját, mert a férfinál tobábbra is fennáll a szökés, rejtőzködés, és a bűnismétlés veszélye.

A döntés véglegessé vált, míg a vádlott bűnössége ügyében a Szegedi Törvényszék folytatja a bizonyítási eljárást - írja az Ügyészség oldala.