Végignézte anyja lemészárlását, most körözik a 19 éves kaposvári lányt

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Brutális gyilkosság történt öt évvel ezelőtt Kaposváron: egy férfi két gyerekei szeme láttára halálra késelte a feleségét. Az akkor 15 éves lányt a bátyja rejtette el az apjuk elől, nehogy őt is bánthassa. Később a férfi öngyilkos lett. A gyerekek azóta sem tudták feldolgozni a velük történteket: a fiatal lány egymás után hozott hibás döntéseket, most a rendőrség körözi.
Vágólapra másolva!

A gyilkosság körülményeiről korábban az Origo is beszámolt, a Blikk pedig összefoglalta, mi történt a gyerekekkel az öt éve történt végzetes nap óta. Mint írják, a lány még csak 15 éves kamasz volt, amikor az apja a szeme láttára mészárolta le az édesanyját, Andreát. A családfő a rémtett után saját magával is végzett. Napsugár és bátyja a mai napig képtelenek feldolgozni imádott anyjuk halálát, lelki gyötrelmeiket az sem segítette, hogy anyai nagymamájukhoz kerültek.

A lap úgy tudja, hogy a lány,

Napsugár egy évig bírta az új élethelyzetet, majd önszántából nevelőotthonba ment.

Döntését azzal indokolta, hogy ki kell szakadnia teljesen a régi életéből, mert különben beleőrül anyja hiányába. Az intézetben viszont rossz társaságba keveredett.

Napsugár egy bűnbanda révén

Németországba került, ahol erőszakkal fogva tartották.

Végső kétségbeesésében testvérét, Szilvesztert hívta fel, hogy segítsen neki. A fiú ezt meg is tette, hosszas szervezgetés után Napsugár visszatérhetett Magyarországra - írja a Blikk.

A rendőrség hivatalos oldalán a nyilvános körözések között feltűnt Napsugár fényképe. A Kaposvári Járásbíróság

kiskorú veszélyeztetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene.

A Blikk beszélt több ismerősével is, akik úgy sejtik, hogy a körözés mögött egy rosszindulatú rokon ármánykodása áll. Napsugárnak nincs gyereke, szerintük valaki rablással vádolta meg a lányt.

Forrás: Police.hu

"A rendőrségi ügyével kapcsolatban semmit sem szeretnék mondani, megígértem a nyomozóknak, hogy hallgatok. Azt azonban fontosnak tartom, hogy a testvérem egy nagyon jó és érzékeny ember, aki velem együtt egy borzalmon ment keresztül, ami az egész további életünkre rányomja a bélyegét.

szerencsére volt erőm talpra állni, de kutya kötelességemnek érzem, hogy minden apró részlet kiderüljön, és akinek kell, bűnhődjön azért, amit elkövetett" - mondta a fiú a lapnak.

A Blikk úgy tudja, hogy Napsugár és Szilveszter apja brutálisan agresszív férfi volt, rengeteget bántotta a családját. A gyilkosság előtt már távoltartási végzés volt ellene érvényben.

Címlapi képünk illusztráció.