Karácsony Gergely Budára költözhetett, de erről egy szó sincs a vagyonnyilatkozatában

Pride-felvonulás Budapesten, Pride, Budapest, Budapest Pride 2021, LMBTQ, LMBT, LGBT, 2021.07.24., Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, főpolgármester
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Pasarétre költözött Karácsony Gergely, de a vagyonnyilatkozata szerint ott nem rendelkezik semmilyen ingatlannal. 
Vágólapra másolva!

A Ripost egyik olvasója Pasaréten, a Gábor Áron utcában már napokkal korábban felfigyelt a főpolgármester autójára, és szerda reggel, amint a közeli 5-ös busz megállója felé ment, sikerült is lefotóznia.

Forrás: Ripost

Sokan nem értették, miért is autózik reggelente Karácsony Budáról Pestre, hiszen hivatalosan 2015 óta zuglói lakos. A főpolgármester már többször megbukott azzal, hogy szolgálati autója a buszsávot használja. Felháborodott autósok fotózták le, amint minden ezzel kapcsolatos szabályt megszegve az Erzsébet híd Budáról Pestre vezető buszsávjában rendszeresen kikerüli azt a dugót, ami már összeforrt a nevével.

Karácsony 2019-ben még Zuglóból járt be dolgozni, persze sofőrrel és nem biciklivel, mint ahogy eleinte híresztelte magáról.

Nagy kérdés persze az is, hogy miért nem szerepel ez az ingatlan (Pasarét) Karácsony legfrissebb vagyonnyilatkozatában. Itt továbbra is csak a 444 négyzetméteres telken elhelyezkedő, 115 négyzetméteres zuglói ingatlan van feltüntetve.

"Egyelőre találgatásokra vagyunk utalva, miért hallgatja el Karácsony a budapestiek elől, hogy Pasarétre költözött, és hogy kinek a tulajdona a pasaréti lakás?" - teszi fel a kérdést cikkében a Ripost.