Gulyás Gergely: Egy ilyen magas választási részvétel a demokrácia győzelme

Választás 2022, 2022-es magyarországi országgyűlési választás, Gulyás Gergely
Budapest, 2022. április 3. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter nyilatkozik a sajtónak, miután leadta szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a budapesti Újbudai József Attila Gimnáziumban 2022. április 3-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Egy ilyen magas választási részvétel a demokrácia győzelme, közel 100 ezer aktivista vett részt a kormánypártok mellett - mondta Gulyás Gergely. 
Vágólapra másolva!

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője mindenkinek köszönetet mondott, aki élt az állampolgári jogával. Természetesen külön köszönet azoknak, akik a kormánypártokat támogatták. Külön köszönetet mondott azoknak, akik részt vettek a választás lebonyolításában. Gulyás elmondta, egy ilyen magas választási részvétel a demokrácia győzelme. Közel 100 ezer aktivista vett részt a kormánypártok mellett - tette hozzá.

Gulyás Gergely Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke is köszönetet mondott a választáson részt vetteknek. Fontos, hogy a következő parlamentnek erős legitimációja legyen - tette hozzá. Köszönetet mondott a határon túli magyaroknak a négy évvel ezelőtti magasabb részvételért.