Orbán Viktor Václav Klaus volt cseh államfővel tárgyalt

KLAUS, Václav; ORBÁN Viktor
Budapest, 2022. december 1. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Václav Klaus korábbi cseh államfőt a Karmelita kolostorban 2022. december 1-jén. A megbeszélésen az ukrajnai háborúról és az Európa országait sújtó szankciós válságról volt szó, amely gazdasági visszaeséssel és energiahiánnyal fenyeget. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Václav Klaus korábbi cseh köztársasági elnököt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Vágólapra másolva!

A megbeszélésen az ukrajnai háborúról és az Európa országait sújtó szankciós válságról volt szó, amely gazdasági visszaeséssel és energiahiánnyal fenyeget.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Václav Klaus korábbi cseh államfőt a Karmelita kolostorban 2022. december 1-jén. A megbeszélésen az ukrajnai háborúról és az Európa országait sújtó szankciós válságról volt szó, amely gazdasági visszaeséssel és energiahiánnyal fenyeget Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Václav Klaus bemutatta Orbán Viktornak legújabb, "Az infláció visszatérése: Az eladósodás síkos útja" című könyvét is, amely hamarosan magyar nyelven is megjelenik az MCC Press gondozásában - mondta Havasi Bertalan.