A baloldal rászabadítaná a szexuális propagandát a gyerekekre

Pride, svéd, óvoda, Svédország, lmbtq, lgbt, zászló
Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint április 3-án a népszavazáson és az országgyűlési választáson is arról döntünk, hogy megvédjük gyermekeinket vagy hagyjuk, hogy "a baloldal és Brüsszel rászabadítsa a magyar gyermekekre a szexuális propagandát".
Vágólapra másolva!

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai videónyilatkozatában hangsúlyozta: a Fidesz és a KDNP teljes mértékben egyetért a kormány Brüsszelnek küldött válaszával a gyermekvédelmi törvény ügyében. Kijelentette:

a gyermekek védelme a legfontosabb és legszentebb ügy, ezért vállalni kell Brüsszellel minden vitát.

Úgy vélte:

Brüsszel szándéka az, hogy "rászabadítsa a szexuális propagandát" a magyar gyermekekre, ezért tartják nyomás alatt Magyarországot azzal, hogy kötelezettségszegési eljárást indítottak.

Hollik István hozzátette: a Magyarország elleni támadásban nemcsak Brüsszel vesz részt, hanem aktív szereplő a Soros-hálózat és a magyar baloldal is. Hozzátette:

ők egyértelműen azt akarják elérni, hogy a szülőket megkerülve engedhessék be az óvodába és az iskolákba az "agresszív szexuális propagandát".

Megjegyezte: a baloldal "kijelölt miniszterelnök-jelöltje" többször egyértelművé tette, hogy el akarják törölni a gyermekvédelmi törvényt, és nem támogatják a gyermekvédelmi népszavazást sem.

A címlapi / social media-kép illusztráció.