Magyarország számára Izrael egy különlegesen fontos kérdés

SZALAY-BOBROVNICZKY Vince; GYOPÁROS Alpár Ádám
Budapest, 2020. június 8. Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár (j) és Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a falusi civil szervezetek számára a Magyar falu program keretében kiírt - ötmilliárd forint keretösszegű - pályázati lehetőségekről tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Kossuth téren 2020. június 8-án. MTI/Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Szalay-Bobrovniczky Vince, a miniszterelnökség helyettes államtitkára a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a legújabb antiszemitizmus-kutatásról, valamint Magyarország és Izrael kapcsolatáról.
Vágólapra másolva!

Az államtitkár beszámolt arról a civil konferenciáról, amelyet a miniszterelnökség szervezett, ezen hatszáz civil szervezet képviseltette magát, melynek négyötöde vidéki volt. Mint kifejtette, pont az volt a cél, hogy ezeket a kisebb szervezeteket meghallgassák, véleményt cseréljenek velük, hiszen az ő véleményük is kiemelten fontos. A konferencián plenáris ülés és panelviták is zajlottak, ezek mindegyikén megszólaltak szakpolitikusok, valamint természetesen a civilek képviselői is.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.