Jakab Péter hazudott a vagyonnyilatkozatában

Országgyűlés plenáris ülése 2022.03.10. JAKAB Péter
Budapest, 2022. március 10. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. március 10-én. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Jakab Péter legújabb vagyonnyilatkozatában azt állította, hogy továbbra is feleségével és három gyermekével él egy háztartásban. Ezzel szemben a Jobbik elnöke legutóbb kedden ment be egy lakásba Molnár Enikővel, akit sokan a szeretőjének tartanak. Ráadásul Jakab felesége év elején Facebook-oldalán nyilvánosan is közölte, hogy egyedülálló, ezt követően Jakab sem hordta többé a jegygyűrűjét.
Vágólapra másolva!

Jakab Péter, a Jobbik elnöke azt állította legújabb vagyonnyilatkozatában, hogy egy háztartásban él a feleségével és a gyermekeivel. Ezzel szemben szerdán arról számoltunk be, hogy Jakab kedden este egy 11. kerületi ház hátsó ajtaján együtt ment be kabinetfőnökével, a „mamuszosnak" csúfolt Molnár Enikővel. A Bors riporterei szerda reggel a kapuban várták őket, és hamarosan a pártelnök és élettársa meg is jelentek, ahogy kifelé tartottak a „munkalakásból".

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője nem mondhatott igazat legújabb vagyonnyilatkozatában Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Jakab felesége év elején Facebook-oldalán nyilvánosan is közölte, hogy egyedülálló, ezt követően Jakab sem hordta többé a jegygyűrűjét. Sajtóhírek szerint a Jobbik elnökét karácsony előtt kérte meg felesége, költözzön el otthonról.

Jakab Péter kedden is a"mamuszossal" ment be egy lakásba Forrás: Origo

Arról is írtunk, hogy Molnár Enikőnek hatalmas befolyása van Jakab Péterre. Jakab Péter tulajdonképpen mindenkivel szembemenve kabinetfőnököt csinált a szeretőjéből.