Emberi maradványokat talált nyaralása közben a halottlátó

Kiss Kató
Vágólapra másolva!
Kiss Kató Horvátországba utazott kedvesével, hogy kipihenje az utóbbi időszakban őt ért támadások okozta stresszt. De a halott lelkek ott sem hagytak neki szünetet. A léleklátó koponyacsontokba botlott a tengerparton. A rendőrség nyomozást indított - írta a Borsonline.
Vágólapra másolva!

A halottlátó emberi maradványokat talált nyaralása közben - írta a lap. A spiritiszta azonnal felkereste a magyar konzulátust, akik értesítették a helyi hatóságokat.

Kiss Kató így emlékszik vissza a történtekre: Aznap reggel valamiért nem a rendes úton indultam el a partra. Közben feltettem magamban a kérdést, hogy vajon van-e még nekem dolgom a holt lelkekkel. Valami erő húzott a kőfal felé, amiről végül leugrottam és amint lenéztem, megpillantottam a két koponyacsontot. Azonnal éreztem, hogy egy fiatal, 20-30 év közötti férfi maradványaira bukkantam.

A lélek azt sugallta, hogy erőszakos halált halt

és azt is éreztem, hogy csak néhány éve történt a gyilkosság - magyarázta a léleklátó, aki ezután felhívta a magyar konzulátust, akik azonnal értesítették a horvát rendőröket.

Kiss Kató Forrás: Life Tv

Egy nyomozónő felvette a vallomásom és miután megtudta, hogy médium vagyok, arra kért, hogy mondjam el, mit érzek a maradványokkal kapcsolatban, majd elkérte az elérhetőségeimet, hogy a későbbiekben felkereshessen az üggyel kapcsolatban – zárta Kató a krimibe illő történetet, majd hozzátette,

a csontok felbukkanását egyértelmű jelnek veszi,

vagyis a jövőben is folytatja a munkáját, továbbra is segít majd azoknak, akik hozzá fordulnak.