Fél napon át verte volt barátnőjét egy féltékeny férfi Budapesten

Fél napon át bántalmazta volt barátnőjét egy féltékeny férfi Budapesten - vádemelés – videóval és fotókkal - A Fővárosi Főügyészség sajtóközleménye
Ezzel a fűrésszel is rátámadt egyszer a nőre a férfi
Vágólapra másolva!
A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 59 éves férfival szemben, aki nem tudta elfogadni, hogy a barátnője szakított vele, ezért rendszeresen felkereste és többször is rátámadt, majd egy ilyen alkalommal életveszélyes sérüléseket okozott neki.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi és a nő között 2019 őszén kezdődött a viszony. A nő ekkor egy kőbányai lakóházban lakott és az új párja hónapokig hetente többször járt nála. Kezdett megromlani a viszony köztül.

A férfi egyre erőszakosabban bánt a nővel, szidta, többször megpofozta és megtépte a haját.

Erőszakos viselkedése miatt a nő a szakítás mellett döntött, amit a férfi nem fogadott el. Továbbra is rendszeresen felkereste a nőt a lakásán, de az is előfordult, hogy féltékenységében rá is támadt.

a férfi leverte a lakatot és bejutott a lakásba, ahol rátámadt a nőre, amikor az hazaért Forrás: Magyarország Ügyészsége

2020. június 15-én hajnalban a férfi ismét megjelent a X. kerületi lakóháznál, ahol az udvaron vitatkozni kezdett a nővel. Hirtelen megragadta volt barátnője haját és a földre rántotta.

Többször megütötte és a hajánál fogva húzta a földön.

A nőnek sikerült beszaladnia a lakásába, de a férfi követte és csak akkor ment el, amikor áldozata közölte, hívja a rendőrséget. Meg is tette. Amikor a rendőrök meglátták a nőt, azonnal hívták a mentőket, akik kórházba vitték az áldozatot. A nő ezúttal könnyebb sérülésekkel megúszta a támadást. De még mindig nem volt elég a férfinek.

Ezzel a fűrésszel is rátámadt egyszer a nőre a férfi Forrás: Magyarország Ügyészsége

2020. július 31-én késő este újra elment a nőhöz, aki nem volt otthon. Leemelte a bejárati ajtón lévő láncot, meg a lakatot, és bement a lakásba. Eldöntötte, hogy megvárja volt párját. Amikor a nő hazaért, számon kérte a férfit a tette miatt. Ezen összevesztek és a férfi megint elverte a nőt. A támadó kisebb-nagyobb megszakításokkal, több mint fél napon át bántalmazta volt barátnőjét.

Puszta kézzel, seprűnyéllel és egy kézi fűrész lapjával is megütötte, majd egy tapétavágó késsel megfenyegette, később a nő fejét a nyakánál fogva egy szekrényhez ütötte.

Amikor a férfi rájött, hogy ezúttal a nő komolyabban megsérüt, elmenekült. Az áldozat életveszélyes fejsérülésekkel került kórházba, ahol elláták.

Seprűnyéllel is megütötte a nőt a férfi Forrás: Magyarország Ügyészsége

A Fővárosi Főügyészség ügyészei az 59 éves férfit könnyű testi sértéssel, valamint életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják, és börtönben látnák.

Az Ügyészség hivatalos Youtube csatornájára feltett, ügyhöz kapcsolódó felvételen a férfi látható a 2020. június 15-ei bűncselekmény napján, ahogyan megközelíti, aztán elhagyja a X. kerületi lakóházat, majd megérkeznek a mentők: