Hasba szúrta a fiát egy kisbéri férfi

Hasba szúrta a fiát egy Kisbéren élő férfi 2022. szeptember 22-én
nasba szúrta a fiát egy Kisbéren élő férfi 2022. szeptember 22-én
Vágólapra másolva!
Emberölés kísérlete miatt indítványozta a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség annak a férfinak a letartóztatását, aki tegnap este hasba szúrta a fiát Kisbéren.
Vágólapra másolva!

A megalapozott gyanú szerint szeptember 22-én 18 óra előtt nem sokkal egy férfi a kisbéri otthonukban együtt ivott a fiával, amikor valamin nagyon összevesztek. Amikor az idősebb férfi lefeküdt aludni, tett a párnája alá egy kést arra az esetre, ha a fia utána menne. A fiú bement hozzá és pofon vágta, az idős férfi pedig előkapta a párnája alá rejtett,

20 cm pengehosszúságú kést és megszúrta fia hasának jobb oldalát.

Az áldozat hasfala szétnyílt, a belei kifordultak a hasából.

Az édesanyja hívta a mentőket, amikor hazaért és meglátta, milyen állapotba került a fia. A megkéselt áldozatot kórházba vitték az életveszélyes sérüléssel és megoperálták.

nasba szúrta a fiát egy Kisbéren élő férfi 2022. szeptember 22-én Forrás: Police.hu

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a főügyészség indítványára szeptember 23-án egy hónapra elrendelte a támadó apa letartóztatását tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlésnek a veszélye. A végzés nem végleges, mivel a késelő és a védője fellebbezést jelentett be.