Halálra szurkálta magyar feleségét egy marokkói migráns Zuglóban, a kétéves gyerekük előtt

Vágólapra másolva!
Halálra szurkálta a feleségét egy marokkói migráns Zuglóban. A magyar nő nem tudta elviselni a férfi folyamatos bántalmazásait, ezért dobta ki, és akart elválni tőle. A férfi a gyerekét is csak felügyelet mellett láthatta. Pont egy ilyen láthatásra vitte az asszony a gyereket, amikor késsel a kezében rárontott. A támadás olyan brutális volt, hogy a nőnek esélyes sem volt, azonnal, a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

A marokkói migráns tanulni jött Magyarországra 2017-ben, akkor ismerkedett meg a későbbi feleségével. 2018-ban gyerekük született, később pedig össze is házasodtak.

Nem sokkal később azonban a kapcsolatuk megromlott, rendszeressé váltak közöttük a viták és veszekedések.

A nő egy idő után kidobta a férfit, a zaklatások azonban ezután is folytatódtak.

A nő közben beadta a váláshoz szükséges iratokat, a bíróság pedig úgy rendelkezett, hogy a férfi a gyerekével kéthetente, és csak meghatározott időtartamban tarthat kapcsolatot, egy budapesti családsegítő intézményben.

A marokkói migráns ezután elhatározta, hogy megöli a feleségét. Mindent pontosan eltervezett, még azt is, hogy hogyan fogja megúszni, hogy eljárás induljon ellene.

Tervének megfelelően, a soron következő láthatás előtt a hátizsákjába tett egy fekete kabátot, fekete nadrágot, sapkát, maszkot, és egy nagy kést, aztán biciklivel ment a zuglói intézménybe.

Forrás: Police.hu

Amikor megérkezett, felvette a sötét ruhákat, a kezébe vette a kést, és várta a nőt, és a gyerekét.

Amikor a nő leparkolt,

az autóhoz futott, kinyitotta a jobb első ajtót, beszállt, és ahogy az ügyészség fogalmaz, módszeresen, rendkívüli embertelenséggel és brutalitással, kitartóan, az egész testén szurkálta és vagdosta a nőt,

aki próbált védekezni, miközben hangosan segítségért kiáltozott, de esélye sem volt a váratlan késes támadóval szemben. Pillanatok alatt meghalt.

A 2,5 éves gyerekük végig a kocsi hátsó ülésén ült, végig nézete, ahogy anyját szó szerint kivégzik.

A férfi a gyilkosság után kiszállt az autóból és elfutott, megkerülte a a környező épületeket, és csak ezután ment vissza. Ezalatt levette sötét színű ruháját, amit az út melletti szeméttárolókba dobott.

A rendőröknek próbálta megjátszani, hogy az egészről semmit sem tud, de nem tudta átverni őket.

Forrás: Police.hu

A 39 éves férfit előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel, és kiskorú veszélyeztetésével vádolják, amiért életfogytiglanra ítélhetik. Azzal, hogy soha, semmilyen körülmények között nem szabadulhat.