Rágyújtotta a házat a volt feleségére és három gyerekére egy férfi Tasson

Vágólapra másolva!
Képtelen volt elfogadni, hogy elhagyta a felesége, és rendszeresen zaklatta az asszony férfi Tasson. Az utolsó este lekapcsolta a villanyt és a gázt a házban, aztán elmenekült, így a rendőrök nem tudták elkapni. De visszament, és akkor már felgyújtotta a ház tetejét. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem égett bent a három gyereke, a volt felesége, és annak szülei.
Vágólapra másolva!

Egy tassi asszony hívta a rendőröket október 15-én este azzal, hogy valaki lekapcsolta a ház külső villanyóráját és a gázcsapot is elzárta. Elmondta, hogy az otthonában férjével, lányával és három unokájával él.

Korábban a veje is velük lakott, de elváltak, és azóta rengeteg a konfliktusuk a férfival.

Az asszony úgy vélte, hogy volt veje bosszantja a családot, amiért nem békül ki vele a lánya. A rendőrök azonnal kimentek, de a férfit sem ott, sem a környéken nem találták meg.

Nem sokkal később újabb bejelentést kaptak. A nő akkor arról számolt be, hogy

visszament a férfi, a ház külső létráján bejutott a tetőtérbe és tör-zúz.Mire a rendőrök kiértek, a családi ház már lángokban állt.

Forrás: Police.hu

Miután mindenkit kimentettek, hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen.

Pont három hónapon keresztül bujkált a 28 éves törteli férfi, akit végül tegnap elfogtak.

Forrás: Police.hu

Jelentős kárt okozó rongálás miatt hallgatták ki. Nem véletlen, a kár, amit okozott, 15 millió forint, a ház tetőszerkezete teljes leégett és egy gázpalack is felrobban.