Bejelentette a tanártüntetések szervezője, hogy egy 15 éves fiúval van viszonya, de szerinte ez normális - videó

Bite Zsolt
Vágólapra másolva!
Videóbejegyzésben "dicsekedett el" azzal a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára, Bite Zsolt, hogy egy 15 éves fiúval tart fenn homoszexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, ő ettől még nem lesz pedofil, ha pedig valakinek nem tetszik a dolog, azt beperli. A videóban azt is kifejti a tanár, hogy őt olyan „neves" szervezetek védik ingyen, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a Gyurcsány Ferenc pártjához (DK) közel állónak tartott PDSZ. Bite Zsolt a közösségi oldala alapján egyébként rendszeres résztvevője a baloldali tanártüntetéseknek - írja a PestiSrácok.
Vágólapra másolva!

Bite Zsolt közel negyvenéves általános iskolai tanár. Nem mellesleg LMBTQ-aktivista és "efebofil". Ez utóbbival el is dicsekedett egy videóbejegyzésben, amiben kifejtette, hogy

ő egy 15 éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot,

de ez – véleménye alapján – nem pedofília, ez efebofília. Bite szerint az különbözteti meg a kettőt, hogy mivel a beleegyezési korhatár hazánkban 14 év, így az ő "szerelme" már nem számít gyereknek, vagyis nyugodtan megronthatja a fiút.

A fogalomnak a PestiSrácok utánanézett, aminek alapján kiderült, hogy Magyarországon tényleg nem, de

De Bite úr tehát biztonságban van az "elnyomó" Magyarországon. És

akinek nem tetszik, hogy szabadidejében iskolás fiúkat ront meg, azt majd feljelenti rágalmazásért.

A fenti videóban az LMBTQ-tanár kitért arra is, hogy őt védelmezi a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ.

A pedagógusok szakszervezete kiáll egy 39 éves férfi mellett, aki iskolás srácokat "csábít el".

Bite úr, úgy tűnik, mégsem teljesen biztos a hálózatok nyújtotta védelemben, ugyanis időközben törölte videóját, a PestiSrácok és a Videa azonban lementették azt.

Rendszeres résztvevője a baloldali tanártüntetéseknek Bite Zsolt

A Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök pártjához közelállónak tartott PDSZ által rendezett tanártüntetéseken – a közösségi oldala alapján – rendszeresen részt vett Bite Zsolt. Más információk szerint Bite is a baloldali tüntetések egyik szervezője.