Egy magyar zenészt is brutálisan megvert a viperás antifa bűnbanda Budapesten

Viperás támadás sajtótájékoztató, Teve utca, vipera, támadás, 2023.02.13.
Vágólapra másolva!
Pénteken délután egy többfős maszkos társaság viperával rátámadt egy férfira Újbudán, a támadást egy térfigyelő kamera is rögzítette. A brutálisan megvert férfit kórházba vitték. A rendőrök szombaton fogták el a banda négy tagját, egy magyar nőt, 2 külföldi nőt és egy külföldi férfit. Kiderült, hogy a banda több embert is brutálisan megvert Budapesten a ruházatuk miatt. Összesen négy támadást hajtottak végre, ezeknek nyolc sértettjük van, közülük hárman súlyosan megsérültek.
Vágólapra másolva!

Kiderült, az egyik sérült Dudog László, a nemzeti rock egyik ismert alakja - írja a Bors a Blikkre hivatkozva.

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo

„Fél tizenkettőkor kézen fogva mentünk haza az V. kerületben, amikor a Bank és a Vadász utca sarkán megálltunk beszélgetni. A támadásra nem is emlékszem, csak arra, hogy a mentősök felkeltenek.

Hátulról leütöttek viperával, szétnyílt a fejem, amit a kórházban összevarrtak.

A bal oldalam teljesen fel van dagadva, felrepedt az arccsontom, jégakksival borogatom, szedek gyógyszert és kaptam szemcseppet. A barátnőmet kétszer combon szúrták valamivel, sokkos állapotba került, de a helyzethez képest már jól van. Én biztonsági őr vagyok, de így nem tudok dolgozni, táppénzre kell mennem” – nyilatkozta László, aki egy amerikai, M65-ös katonai kabátot viselt.

„Nagyon megviselt minket ez az egész. Nem merek az utcára kimenni, a kórházba is taxival megyek. Remélem, elkapják mindet, és rájuk rohad a lakat a börtönben” – tette hozzá a zenész a Blikknek.