Ájultra verte, hogy megerőszakolhassa a magyar nőt a román férfi

rendőrautó, helyszínelő
Vágólapra másolva!
Egy román férfi tavaly év elején megvert egy nőt, akit megpróbált megerőszakolni, végül egy vízelvezető árokba lökte. A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészségen emeltek vádat az ügyben.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint 2022. január 29-én dél körül egy román férfi és egy magyar nő együtt ivott egy hódmezővásárhelyi kocsmában. Ott ismerkedtek meg egymással. A férfi azt javasolta, folytassák az ivást és beszélgetést nála, mivel a kocsmához közel, egy albérletében él. A lakásban közeledni próbált alkalmi ismerőséhez, de a nő nem akart vele lefeküdni. A román férfi ettől annyira dühbe gurult, hogy

többször ököllel arcon vágta a nőt, olyan erősen, hogy az elájult.

A férfi kihasználta, hogy nincs magánál. Megpróbálta megerőszakolni, ami végül nem sikerült neki. A házhoz közeli forgalmas út melletti vízelvezető árokba dobta a téli fagyban félmeztelenre vetköztetett nő testét és elmenekült. Az életveszélyes állapotban levő áldozatra egy arra haladó autós figyelt fel, aki azonnal hívta a mentőket, így a nő még időben kórházba került. Az is kiderült, mi történt vele. A román férfi nem úszta meg, elfogták és kihallgatták.

rendőrautó, helyszínelő Forrás: police.hu

Az Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség ügyészei most

életveszélyt okozó testi sértéssel és szexuális erőszak kísérletével vádolják.

A letartóztatott támadó ügyében várhatóan a Szegedi Törvényszéken születik majd meg az első fokú ítélet.