Gyurcsányék "árnyékminisztere" luxusebédjével dicsekedett, tömegfelháborodás lett belőle

Vágólapra másolva!
Bölényragut ebédelt rusztikus bagettel Arató Gergely, Gyurcsány Ferenc parlamenti képviselője, ami onnan derült ki, hogy a politikus beszámolt erről a közösségi oldalán. Nem mindenkinek tetszett, hogy Gyurcsányék "árnyékminisztere" felvágott a luxusebédjével, valóságos tömegfelháborodás alakult ki a poszt alatt. Annyian fejezték ki nem tetszésüket, hogy Arató később kénytelen volt törölni képes beszámolóját. 
Vágólapra másolva!

Péntek dél magasságában Arató Gergely gondolt egyet, és némileg váratlanul tudatta követőivel, mit ebédelt aznap.

"Kezdjük a hétvégét bivalyraguval!" - számolt be étkezési szokásairól a lazán öltözködő, divatos napszemüveget viselő Gyurcsány-párti képviselő. A szöveghez mellékelt képen Arató úgy nézett ki, mint aki éppen a hétvégi kirándulására készül. A jelek szerint Gyurcsány Ferenc parlamenti frakciójában már péntek ebédidőben megkezdődött a hétvége, legalábbis erre lehet következtetni a bejegyzésből.

Gyurcsány Ferenc szövetségese ráadásul azt sem találta el, mit evett: bivalyraguról írt, de a valóságban bölényragu volt az, mint ahogy arra felhívták a figyelmét.

Forrás: Facebook - Arató Gergely

Miután Arató közösségi oldalán közzétette beszámolóját, valóságos tömegfelháborodás alakult ki a kommentszekcióban, özönlöttek a felháborodott hozzászólások. Többen azt kifogásolták, hogy a drága brunchot nem sokan engedhetik meg maguknak, nem kellene ezzel felvágni. Egy Gyurcsány-szimpatizáns például - Gyurcsányhoz hűséges túlzással - azt írta, hogy

Forrás: Facebook (Arató Gergely)/Origo

Másoknak sem tetszett Arató produkciója, volt olyan hozzászóló, aki arra utalt, hogy ilyesmire csak keveseknek van pénzük.

Forrás: Facebook (Arató Gergely)/Origo

Az egészen biztos, hogy a baloldali politikusnak van miből merítenie: a parlament hivatalos információi alapján havi 2,3 millió forintot vihet haza munkájáért.

A felvágós poszt nem sokat élt meg, ugyanis nem sokkal közzététele után eltávolították. Jó eséllyel a pártközpont szólt le a politikusnak, hogy ezt azért mégsem kellene, de a törlés pontos körülményeiről nincsenek információk. Mindenesetre a Google keresőjében vannak nyomai annak, hogy Arató erről posztolt.

Mint ismert, Gyurcsányék álláspontja szerint a magyar emberek éheznek. Egy bravúros húzással Arató Gergelynek sikerült most pártját megcáfolva ennek ellenkezőjét bebizonyítani.