Megtudtuk, mennyit veszített Molnár Anikó, akinek ellopták meztelen képeit

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
A múlt héten hivatalos szakaszba lépett Molnár Anikó ügye, akinek több képét ellopták, amelyeken meztelenkedik. Az erotikus modell az Origónak elmondta, hogy a NAV átvette a feljelentést és elindította a nyomozást. Molnár Anikó azt is elmondta, hogy több feljelentést is tervez, mert nem csak az OnlyFansre feltöltött képeivel éltek vissza.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó szerdán reggel megerősítette az Origónak, hogy pár nappal ezelőtt a NAV átvette a feljelentési ügyét, tehát a nyomozás folyamatban van, de időbe telik mire a nyomozók eredményre jutnak.

A modell elmondása szerint körülbelül 5 fotóról van szó, a feljelentés óta pedig nem kerültek ki a nyilvánosság elé újabb privát tartalmak, sőt néhány oldalról le is kerültek a fotók.

- mondta Anikó.

Molnár Anikó Forrás: Molnár Anikó Instagram

Arról is kérdeztük, hogy körülbelül mekkora kárt okozhattak neki a tolvajok, erre a modell azt válaszolta, hogy a feljelentés során a rendőrségen utánaszámoltak és

végül 5 millió forintot meghaladónak ítélték meg a kárt.

- mondja.

Molnár Anikó Forrás: Molnár Anikó/Instagram

Azt is kiemelte, hogy úgy gondolja, hogy azért is jó, hogy megtette a feljelentést, mert nemcsak az ő képeivel élnek vissza, hanem számos más tartalomgyártó képeivel is.

- mondta az OnlyFans modell.

Molnár Anikó Molnár Anikó - Instagram

Azt mondja, más feljelentést is tervez, mert több cég használja fel celeb nők képeit arra, hogy a fogyókúrás szereiket reklámozzák.

- tette hozzá.