Újratöltött ellenzéki hazaárulás

KARÁCSONY Gergely; DOBREV Klára; MÁRKI-ZAY Péter; FEKETE-GYŐR András; JAKAB Péter
Budapest, 2021. október 23. Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje (k), valamint a korábbi miniszterelnök-jelöltek: Karácsony Gergely (MSZP, Párbeszéd, LMP, j2), Dobrev Klára (j), Jakab Péter (b2, Jobbik) és Fekete-Győr András (b, Momentum) az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Nincs új a nap alatt. A liberális, progresszív magyarországi Soros-hálózat szereplője már 2017-ben azon dolgozott, hogy ellehetetlenítsék a német-magyar gazdasági kapcsolatokat. Az elvtársak most csak folytatják, amit akkor megkezdtek, most csak újratöltötték a hazaárulást.
Vágólapra másolva!

A baloldal és a hozzá köthető szereplők mindent megtesznek Magyarország gazdasági ellehetetlenítéséért. Az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága a héten meghallgatást tartott, amelyen csupán a német-magyar gazdasági kapcsolatokat legjobban ismerő szereplőjét, a német-magyar gazdasági kamara vezetőjét nem engedték felszólalni. Természetesen a demokrácia és a szólásszabadság nagyobb üdvére. A fórumon a kormányellenes maszlagjairól híres Daniel Freund német zöld párti képviselő és a Soros-hálózat tagjai kaptak lehetőséget a politikailag motivált hazug felszólalásokra. Így lehetett például ismét "lemaffiaállamozni" Magyarországot.

Mindent megtesznek azért, hogy ártsanak Magyarországnak Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az NGO-szektor nem akar lemaradni tehát Gyurcsány Ferenctől, aki nemrég vallotta be, nagy energiákat fektettek be abba, hogy az uniós források ne érkezzenek meg Magyarországra.

Sőt, Gyurcsány egyik táskahordozója, Molnár Csaba hazafias kötelességnek nevezte a minap ezt a hazaárulást. Lelke rajta. A Soros-hálózat tagjai mást találtak ki, ők rögtön a német vállalatokat célozzák meg, hogy politikai okokból ne fektessenek be Magyarországon. A gyűlölet mindent felülír: a hazai német befektetők a szakképzett magyar munkaerő, a kiváló vállalkozóbarát környezet miatt vannak jelen hazánkban, a német cégek több százezer magyart foglalkoztatnak.

Kiemelten fontosnak tartják az innovációt, a kutatás-fejlesztést, ezen a területen is nagy előrelépés történt az elmúlt tizenhárom évben.

A progresszív-baloldali hálózat akciózása nem újdonság. 2018-ban a Jerusalem Postban jelent meg egy cikk arról, hogy a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) korábbi elnöke, Dénes Balázs azért lobbizott, hogy állítsák le a magyarországi német befektetéseket. Dénes a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány által szponzorált Civil Liberties for Europe berlini vezetőjeként egy hangfelvétel tanúsága szerint még egy 2017-es amszterdami találkozón fejtegette, hogy miképp kell fellépni a magyar kormányzat "civilellenes szabályozásával" szemben.

- mondta lelkesen Dénes. A cikkben az is szerepelt: arra a kérdésre, hogy Németország hogyan harcolhat a magyar törvény ellen, Dénes a Mercedes, az Audi és a Bosch magyarországi gyáraira hivatkozott.

– mondta.

Nincs új a nap alatt, a módszereken sem nagyon változtatnak. A bolsevik mentalitás soha nem vész el: mindent megtesznek - utcai balhékat kreálnak, akadályozzák az uniós források lehívását, lobbiznak a külföldi befektetések ellen -, hogy megbuktassák a nemzeti kormányt.

Az ellenzéknek a kormányzattal szemben nem Magyarország az első, hanem a nyugati elvtársaik kiszolgálása és a hagymázas ideológiájuk. Egyedül azt nem veszik észre, hogy nem lehet a magyar választópolgárok érdekeivel szemben politizálni. De kétségkívül tényleg nagyon erősen dolgoznak ezért.

Szerző: Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője