Apáti Bence leleplezte Soros György egyik legújabb hazugságát - videó

Soros György
Soros György
Vágólapra másolva!
Sorosék pénzt keresnek a forradalmakból, pénzt keresnek a háborúból, pénzt keresnek a szankciókból, a gyerekek nemváltásából és így tovább, tehát eszük ágában sincsen elhagyni Európát, miközben pár hete azt hazudták, hogy távoznak - hangzott el Apáti Bence legújabb videójában, amit a Patrióta csatorna tett közzé. 
Vágólapra másolva!

Apáti Bence a Patrióta Youtube-csatornáján bemutatja, hogy az elmúlt harminc évben Soros a Nyílt Társadalom Alapítványokon keresztül olyan hálózatot épített ki, ami A-tól Z-ig behálózza az Európai Uniót. Így már ha szeretnének se tudnának távozni hiszen szervezeteik és lobbistáik ezrein keresztül átszövik az egész világot és főleg Brüsszelt.

Apáti Bence a videó végére bebizonyítja, hogy sehova sem megy a Soros-klán, csak elrejtőzik a ködben, mert túl sok helyen gyűlöltették meg magukat a viselkedésükkel. A sötét bizottsági találkozókon és a számtalan lobbiszervezeten keresztül fojtogatja Soros az Európai Uniót, és Magyarországon is megvan a média, civil és politikusi csapata. Bármilyen emberszeretetről is hazudjanak, a valódi céljuk minden esetben a pénz megszerzése - szerepel a videóban.