Kiderült miért ölhetett a medgyesegyházi baltás gyilkos

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy betörés miatt akartak kikérdezni egy idős férfit a rendőrök, arra azonban, amit a házban találtak senki sem számított. Az egyik szobában ugyanis egy holttestet hevert. A gyilkos nemrég veszített el a párját, ezért kerülhetett olyan pszichés állapotba, hogy meggyilkolja az ivócimboráját.
Vágólapra másolva!

Egy 71 éves medgyesegyházi férfi otthonánál jelentek meg hétfőn este a rendőrök, egy korábbi betörés miatt akarták kihallgatni a férfit. A rendőröket azonban megdöbbentette, amit a házban találtak,

az egyik szobában ugyanis egy takarókkal beterített holttestet találtak, akiről kiderült, hogy az idős férfi ivócimborája, akit aznap reggel gyilkolt meg egy baltával.

A brutális gyilkosság a Békés vármegyei település lakóit is megdöbbentette, Medgyesegyháza polgármestere azt nyilatkozta a Borsnak, hogy ez egy egyedi eset, nem gondolja, hogy gond lenne a város közbiztonságával.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A polgármester azt is elmondta, hogy a gyilkos férfinak nemrég halt meg a párja, szerinte ez okozott nála olyan pszichés állapotot, amiért a gyilkosságra vetemedett.

– mondta a polgármester.