A Hamász terroristái melletti tüntetést szeretne a dollármédia

A Hamász katonai szárnya, az al-Kasszám brigádok egyik terroristája egy Hamász-demonstráción Gázában
Vágólapra másolva!
Kormányfői akarat, önkény, oszlatás! – éppenhogy a diktatúra szó nem szerepel az URL-jében a HVG mai cikkének, amelynek címe: „Több évtizedes normát rúgott fel Orbán a palesztinbarát tüntetés betiltásával". A Magyar Nemzet szerint ma egy palesztinpárti tüntetés betiltása - amit egyébként több más országban is megpróbáltak -  a közrend megóvásának fontos eszköze, nemcsak a zsidók, hanem a népesség egésze érdekében is.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet szerint

Hozzáteszik:

Forrás: Origo

Nem élünk normális időket

A Magyar Nemzet hozzáteszi: amikor 2001. szeptember 11-én iszlamista terroristák megtámadták az Egyesült Államokat, aznap nem annak jött el az ideje, hogy hitvitát nyissunk arról, milyen sérelmeik vannak amúgy a muszlimoknak és az araboknak a világban.

A Hamász fegyveres szárnyának, az Ezzedin al-Kaszam brigádnak a tagjai felvonulással emlékeznek meg az izraeli-palesztin konfliktus során elesett társaikról a Gázai övezet déli részén fekvő Hán-Júniszban 2021. május 27-én Forrás: MTI/EPA/Mohamed Szaber

A portál cikkében azt írja: legfőképpen pedig csak a vak nem látja a nyugati példák, így a New York-i alapján, ahol horogkereszttel demonstráltak, vagy a sydney-it alapul véve, ahol pedig újra a gázba küldték volna a zsidókat, hogy

ma egy palesztinpárti tüntetés betiltása – amit egyébként a HVG főszerkesztőjének imádott demokráciája, Németország számos tartományában is megléptek – a közrend megóvásának fontos eszköze, nemcsak a zsidók, hanem a népesség egésze érdekében is.

Leszögezik: ha valaki a paragrafusdemokráciát sírja vissza, olvasson bele Weimar történelmébe, de egészen 1933 januárjáig. "Siratja szegény HVG-szakíró 1990-t, de ezzel alighanem akkora tömeghez csatlakozik, hogy lötyögve elférnének a Katica presszó kistermében, mert hiszen a világpolitikában 1990 óta lefolyt azért egy és más a Dunán, a Drinán és más folyókon, meg a terroristák arcán is" - írja a Magyar Nemzet szerzője.