Gyereke előtt késeltek meg brutálisan egy nőt Soroksáron

rendőrség, rendőrautó, illusztráció
Vágólapra másolva!
A nyílt utcán késelte meg volt élettársát egy férfi Budapesten. Mindezt a nő 9 éves gyereke szeme láttára. A gátlástalan támadót a gyerek apja, egy arra járóval tudta csak megfékezni.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő korábban együtt éltek. Született is egy közös gyerekük. A kapcsolatuk később megromlott, és a nő elköltözött a közös otthonukból a közös 3 éves, és a korábbi kapcsolatából született 9 éves gyerekével.

A férfi nem volt hajlandó belenyugodni a szakításba. A következő hónapokban sms-ekben, és személyesen is gyakran szidta és fenyegette a nőt, a féltékenysége pedig tovább fokozódott, amikor megtudta, hogy a nő megismerkedett valakivel.

Pont egy éve elhatározta, hogy bosszúból megöli szerelmét. Magához vett egy kést, és részegen a nő XXIII. kerületi házához ment.

Amikor a nő is hazaért, majd a 9 éves gyerekével együtt kiment a ház elé, hogy a fiút átadja a vérszerinti apjának, meglátta korábbi párját, és kérdőre vonta őt, amiért bejelentkezés nélkül, ráadásul ismét részegen jelent meg.

A férfi nem válaszolt, csak előrántotta a ruhájából a kést, és azzal a nőt, a 9 éves gyerek szeme láttára gyors egymásutánban, a felsőtestén, illetve a nyakát többször megszúrta.

A hirtelen támadást meghalva a gyerek apja a nő védelmére kelt, hátulról lefogta a támadót, akinek a dulakodás közben a kés kiesett a kezéből.

A nő ezzel időt nyert, és a nyitott garázsajtón keresztül, a gyerekét is beterelve, a ház belső udvarára menekült, és a garázsajtót a nála lévő távirányítóval megpróbálta bezárni, a támadó azonban ekkor kiszabadult a másik férfi fogásából, és azonnal utánuk futott. Amikor utolérte, a nyakát megragadva fojtogatni kezdte, és azt ordította: "most megöllek".

Végül a nagyfiú apja, és egy járókelő lefogták a támadót, akit a szintén segítségükre siető közterület-felügyelőkkel közösen, a rendőrök kiérkezéséig visszatartottak.

A nő később életveszélyes állapotban került kórházba.

A támadó ellen most vádat emeltek.